Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marele premiu la Loto 6/49 nu a fost castigat. Report de 10,5 milioane de euro, cel mai mare din istoria jocului. Vezi numerele extrase duminica

Hotnews Hotnews,
 Marele premiu la Loto 6/49 nu a fost castigat. Report de 10,5 milioane de euro, cel mai mare din istoria jocului. Vezi numerele extrase duminica

Duminica, 7 iulie, au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc Plus si Super Noroc. Premiul de la Loto 6/49, in valoare de peste 46,7 milioane lei peste 10,5 milioane euro) - cel mai mare inregistrat vreodata la categoria I, nu a fost castigat nici de aceasta data, informeaza Loteria Romana. Vezi in articol numerele extrase duminica. continuă pe Hotnews

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Germaniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Vettel a fost urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de .

Loto 6/49: Marele premiu a ajuns la 10,5 milioane de euro - cel mai mare report inregistrat in istoria jocului

Marele premiu la extragerea Loto 6/49 de duminica a ajuns la 10,5 milioane de euro - cel mai mare report inregistrat in istoria acestui joc. Extragerea va avea loc la ora 19:00. Marele premiu la Loto 6/49 nu a mai fost castigat din 15 noiembrie 2012, cand cel care a ghicit toate cele 6 numere norocoase a castigat 2,8 milioane de lei.

Loto 6/49: Marele premiu a ajuns la 10,5 milioane de euro

Marele premiu la extragerea Loto 6/49 de duminica a ajuns la 10,5 milioane de euro. Extragerea va avea loc la ora 19:00. Marele premiu la Loto 6/49 nu a mai fost castigat din 15 noiembrie 2012, cand cel care a ghicit toate cele 6 numere norocoase a castigat 2,8 milioane de lei.

Loto 6/49, 5/40, Joker si Noroc. Vezi numerele extrase duminica

Duminica, 7 iulie, au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc Plus si Super Noroc. Premiul de la Loto 6 din 49 este de peste 46,7 milioane lei peste 10,5 milioane euro) - cel mai mare report inregistrat vreodata la categoria I, informeaza Loteria Romana. Vezi in articol numerele extrase duminica.

Sebastian Vettel, invingator in Marele Premiu al Germaniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de francezul Sebastian Grosjean, ambii de la Lotus-Renault, anunta Mediafax. Spaniolul Fernando Alonso ) a terminat pe patru, in timp ce britanicul Lewis Hamilton Mercedes), plecat din pole-position, a trecut linia de sosire al cincilea, inaintea conationalului sau Jenson Button McLaren-Mercedes), care a fost al saselea.

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste 10,9 milioane de euro, nu a fost castigat

Premiul cel mare la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste 10,9 milioane de euro, nu a fost castigat, niciun jucator nereusind sa ghiceasca toate cele sase numere extrase, respectiv 11, 2, 34, 36, 48 si.

Sebastian Vettel castiga Marele Premiu al Germaniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de finlandezul Kimi Raikkonen si de.

TUR CU TUR Formula 1, Marele Premiu al Germaniei. Incident bizar si extrem de periculos

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce a avut loc la Nurburgring de la ora 15:00. Formula 1 a revenit dupa o pauza de doi ani la Nurburgring. Ultima data pe legendarul circuit german s-a impus Lewis Hamilton, pilotul aflat si astazi in pole position. FOTO: Vedeti aici imaginea incidentului de la boxe in care un cameraman a fost lovit de o roata.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Germaniei. Incident bizar si extrem de periculos

Urmariti astazi lve text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce are loc la Nurburgring de la ora 15:00. Formula 1 revine dupa o pauza de doi ani la Nurburgring. Ultima data pe legendarul circuit german s-a impus Lewis Hamilton, pilotul aflat si astazi in pole position. FOTO: Vedeti aici imaginea incidentului de la boxe in care un cameraman a fost lovit de o roata.

AZI LIVE Formula 1, Marele Premiu a Germaniei 15:00

Urmariti astazi lve text pe onlinesport. ro Marele Premiu al Germaniei, ce are loc la Nurburgring de la ora 15:00.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )