Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Sarapova o lauda pe Simona Halep: Ati vazut si voi de ce este in stare

Adevărul Adevărul,
Maria Sarapova o lauda pe Simona Halep: Ati vazut si voi de ce este in stare

Rusoaica Maria Sarapova s-a impus in trei seturi in meciul cu Simona Halep si s-a calificat in turul al doilea la US Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Simona Halep - Maria Sarapova. Simona Halep versus Maria Sarapova este meciul care da start oficial editiei 2017 la US Open. Simona Halep - Maria Sarapova. Este prima partida programata dupa ceremonia de.

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep, invinsa a saptea oara de Maria Sarapova. Reactiile dupa un meci electrizant in primul tur la US Open

Incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live comentam partida dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la US Open impreuna cu Andrei Constantienscu, de la doartenis. ro.

Simona Halep, iNVINSA de Maria Sarapova in primul tur la US Open cu 6-4, 4-6, 6-3

Simona Halep, numarul 2 mondial, a fost invinsa in trei seturi de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York, intr-o partida din prima.

in aceasta noapte e marele meci dintre Simona Halep si Maria Sarapova: a saptea oara sa fie cu noroc!

In runda inaugurala de la US Open, Simona Halep va juca in aceasta noapte cu Maria Sarapova, cel mai astetat meci din turul unu.

Simona Halep joaca marti, dupa ora 2:00, cu Maria Sarapova in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 2. 00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie News. ro. Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

Noapte alba pentru Romania! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Maria Sarapova, de la US Open. Americanii l-au pus la loc de cinste

Capul de afis al primului tur de la US Open este fara indoiala meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, o intalnire asteptata cu infrigurare de fanii romancei.

Nadia Comaneci, anunt despre Simona Halep inainte de meciul cu Maria Sarapova de la US Open

Fosta gimnasta Nadia Comaneci este convinsa ca Simona Halep va ajunge numarul 1 si chiar va reusi sa castige un Grand Slem. Anuntul a fost facut de sportiva intr-un interviu pentru New York.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat ca o va avea adversara pe Sarapova

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului cu Maria Sarapova. Simona a povestit cum a aflat ca va juca impotriva Sarapovei, scrie Adevarul. Eram pe terenul de tenis,.

Critica subtila a Simonei Halep pentru Maria Sarapova: Ca de fiecare data

Simona Halep a fost eliminata de la turneul US Open dupa un meci lung si dificil impotriva rusoaicei Maria Sharapova, pierzand cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. La finalul partidei, Sharapova a izbucnit in la.

Americanii nu o vad bine pe Simon Halep in meciul cu Maria Sarapova, capul de afis al primului tur de la US Open

Simona Halep a avut ghinionul de a juca in primul tur la US Open contra Mariei Sarapova, jucatoare pe care nu a invins-o niciodata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )