Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Antena3 Antena3,
Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Simona Halep - Maria Sarapova. Simona Halep versus Maria Sarapova este meciul care da start oficial editiei 2017 la US Open. Simona Halep - Maria Sarapova. Este prima partida programata dupa ceremonia de. continuă pe Antena3

Noapte alba pentru Romania! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Maria Sarapova, de la US Open. Americanii l-au pus la loc de cinste

Capul de afis al primului tur de la US Open este fara indoiala meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, o intalnire asteptata cu infrigurare de fanii romancei.

in aceasta noapte e marele meci dintre Simona Halep si Maria Sarapova: a saptea oara sa fie cu noroc!

In runda inaugurala de la US Open, Simona Halep va juca in aceasta noapte cu Maria Sarapova, cel mai astetat meci din turul unu.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open (2:00)

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Am transmis in aceasta pagina live text marti noapte dupa ora 2:00 meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. A fost de departe finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017.

Nadia Comaneci, anunt despre Simona Halep inainte de meciul cu Maria Sarapova de la US Open

Fosta gimnasta Nadia Comaneci este convinsa ca Simona Halep va ajunge numarul 1 si chiar va reusi sa castige un Grand Slem. Anuntul a fost facut de sportiva intr-un interviu pentru New York.

US Open: Simona Halep vs Maria Sharapova (de la ora 02:00)

Asa cum scria si site-ul oficial al WTA, Simona Halep nu a avut noroc la tragerea la sorti, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca in runda inaugurala de la US Open pe Maria Sharapova 147 WTA - beneficiara a unui wild card). Disputa va incepe la ora 02:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cand are loc duelul Simona Halep - Maria Sharapova

Simona Halepa aflat ora de disputare a superduelului cuMaria Sharapova, din primul tur al turneului de laUS Open. Organizatorii turneului au publicat sambata seara programul primei zile de.

Americanii nu o vad bine pe Simon Halep in meciul cu Maria Sarapova, capul de afis al primului tur de la US Open

Simona Halep a avut ghinionul de a juca in primul tur la US Open contra Mariei Sarapova, jucatoare pe care nu a invins-o niciodata.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )