Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Hotnews Hotnews,
 Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi permis sa urce pe pozitia 2 WTA, ocupata acum de Simona Halep, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Maria Sarapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi.

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid. Simona Halep ramane numarul 2 mondial

Maria Sharapova a fost eliminata, vineri, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, rezultat care o mentine pe Simona Halep inca o saptamana pe locul 2 in clasamentul mondial.

Maria Sarapova e in semifinale la Madrid. Rusoaica, la o victorie distanta de locul doi, ocupat de Simona Halep

Maria Sarapova e prima tenismena care si-a asigurat un loc in semifinalele Madrid Open. Ea a trecut de Caroline Wozniacki in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3.

Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open. Daca va castiga turneul va urca pe locul 2 WTA, in locul Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, detinatoarea trofeului, a acces in semifinalele Madrid Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, pe Caroline Wozniacki Danemarca), locul 5 WTA .

Svetlana Kuznetova s-a calificat in semifinale la Madrid Open

Jucatoarea tenis Svetlana Kuznetova Rusia), pozitia 29 in ierarhia mondiala, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Madrid Open 2015: Maria Sarapova, eliminata in semifinale. Halep ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, transmite Mediafax.

Maria Sharapova, prima semifinalista de la Madrid

Numarul 3 mondial Maria Sharapova s-a calificat, joi la pranz, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Madrid 2015: Maria Sarapova, in semifinale. Meciul care ii poate lua locul 2 Simonei Halep

Maria Sarapova, cap de serie 3, s-a calificat in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid si a ajuns la doar un meci distanta de recuperarea locului 2 mondial, care de o saptamana este ocupat de Simona Halep.

Simona Halep ramane locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova rateaza calificarea in finala Madrid Open

Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa vineri de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4, scrie Digi 24. Astfel, Sarapova.

Maria Sharapova la doua meciuri de revenirea pe locul 2 mondial

Jucatoarea Maria Sharapova si-a regasit forma optima la turneul de la Madrid, unde are de aparat titlul obtinut in 2014 dupa finala disputata impotriva Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )