Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep ramane locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova rateaza calificarea in finala Madrid Open

B1 B1,
Simona Halep ramane locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova rateaza calificarea in finala Madrid Open

Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa vineri de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4, scrie Digi 24. Astfel, Sarapova. continuă pe B1

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi permis sa urce pe pozitia 2 WTA, ocupata acum de Simona Halep, informeaza Mediafax.

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid. Simona Halep ramane numarul 2 mondial

Maria Sharapova a fost eliminata, vineri, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, rezultat care o mentine pe Simona Halep inca o saptamana pe locul 2 in clasamentul mondial.

Maria Sarapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi.

Madrid Open 2015: Maria Sarapova, eliminata in semifinale. Halep ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, transmite Mediafax.

Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open. Daca va castiga turneul va urca pe locul 2 WTA, in locul Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, detinatoarea trofeului, a acces in semifinalele Madrid Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, pe Caroline Wozniacki Danemarca), locul 5 WTA .

Cat a castigat Simona Halep din tenis

Simona Halep este pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis! .

VIDEO Ce a inspirat-o pe Simona Halep sa se apuce de tenis

Intr-un material difuzat de siteul WTA, mai multe jucatoare de tenis, printre care si Simona Halep, au fost intrebate ce le-a determinat sa inceapa o cariera in tenis.

Dezbatere in lumea tenisului feminin: Simona Halep cere o schimbare

Simona Halep a declarat in cadrul unui interviu la Madrid ca ar vrea ca WTA sa includa mai multe turnee desfasurate pe zgura, afirmatie care a provocat o dezbatere in lumea tenisului feminin, scrie.

L-a dat afara! Ce mutare a facut Simona Halep inaintea esecului de la Madrid!

Simona Halep isi modifica in permanenta staff-ul, pentru ca incearca sa aiba langa ea cei mai buni oameni, dar, dupa cum a declarat, romanii ii plac cel mai mult, pentru ca poate comunica mai bine cu ei.

Simona Halep intra in turul 2 la Roma. Stie cu cine ar putea juca in primul meci

Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare cu ocazia turneului de la Roma, unde jucatoarea noastra va incepe competitia direct in turul al doilea fiind cap de serie numarul 2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )