Libnet.ro
UNICEF

14:30

US Open: Halep, in turul doi, dupa ce a eliminat-o pe Collins, scor 6-6 (7), 6-1, 6-2. Urmeaza Jana Cepelova!

România Liberă România Liberă,
US Open: Halep, in turul doi, dupa ce a eliminat-o pe Collins, scor 6-6 (7), 6-1, 6-2. Urmeaza Jana Cepelova!

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces . continuă pe România Liberă

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Viorel Hrebenciuc: Personal, nu o vad pe Elena Udrea in turul doi al alegerilor prezidentiale

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc este de parere ca Elena Udrea nu are sanse sa ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale, relateaza Agerpres. Pe de alta parte, social-democratul considera ca cea mai mare.

Viorel Hrebenciuc: Nu o vad pe Elena Udrea in turul doi, are un discurs electoral americanesc

Viorel Hrebenciuc nu-i da nici o sansa Elenei Udrea sa intre in turul doi la alegerile prezidentiale. Deputatul PSD spune la RFI ca prima sansa de a ajunge in finala cursei prezidentiale din toamna alaturi de Victor Ponta o are liberalul Klaus Iohannis, dar estimeaza ca in doua-trei luni de zile se pot intampla multe.

Simona Halep va debuta la US Open intr-o partida impotriva Daniellei Rose Collins

Simona Halep se va confrunta in premiera cu americanca Danielle Rose Collins in debutul US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an. Romanca, locul 2 WTA, va juca cu americanca fara loc WTA, dar care a.

Schimbare de lider in Turul Spaniei dupa etapa a 2-a

Alejandro Valverde a preluat tricoul rosu de lider in Turul Spaniei la finalul etapei a 2-a care i-a revenit, duminica, francezului Nacer Bouhanni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )