Libnet.ro
UNICEF

14:30

Maria Sharapova a fost suspendata de ONU din functia de ambasador al bunavointei

Hotnews Hotnews,
 Maria Sharapova a fost suspendata de ONU din functia de ambasador al bunavointei

Maria Sharapova a fost suspendata, marti, de Organizatia Natiunilor Unite ONU) din functia de ambasador al bunavointei, dupa ce a fost depistata pozitiv la un test antidoping si a recunoscut ca s-a dopat cu Meldonium, la Australian Open, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Maria Sarapova, suspendata de ONU din functia de ambasador al bunavointei

Maria Sarapova a fost suspendata, marti, de Organizatia Natiunilor Unite ONU) din functia de ambasador al bunavointei, dupa ce a fost depistata pozitiv la un test antidoping si a recunoscut ca s-a dopat cu Meldonium, la Australian Open, transmite Mediafax.

Maria Sharapova iese la contraatac: Nu am fost avertizata de 5 ori, a fost denaturat adevarul

Dupa ce in presa au aparut mai multe detalii in legatura cu scandalul de dopaj cu Meldonium) in care este implicata Maria Sharapova 28 de ani), sportiva din Rusia a raspuns acuzelor pe contul personal de Twitter. Nu am fost avertizata de cinci ori, a fost denaturat adevarul. Nu caut scuze, ar fi trebuit sa acord mai multa atentie mail-ului primit, a precizat fostul lider mondial.

Maria Sharapova ofera noi detalii despre scandalul de dopaj

Maria Sharapova a vorbit pentru prima oara de la recunoasterea faptului ca a fost testata pozitiv cu substanta meldonium.

Kristina Mladenovic (29 WTA): Toate gandim si spunem ca Maria Sharapova este o trisoare

La nici o saptamana dupa ce a anuntat intr-o conferinta de presa ca a picat un test antidoping facut la inceputul anului, Maria Sharapova este criticata dur de Kristina Mladenovic. Aflata pe locul 29 in ierarhia mondiala, frantuzoaica spune cuvinte grele despre rusoaica. Toate n. r. din WTA) gandim si spunem ca Maria Sharapova este o trisoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )