Libnet.ro
UNICEF

17:30

Maria Sharapova, prinsa dopata

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova, prinsa dopata

Jucatoarea Maria Sharapova a anuntat luni seara, intr-o conferinta de presa de la ora 22:00 a Romaniei, ca a fost gasita dopata, primind in acest sens o instiintare de la Federatia Internationala de Tenis ITF). Ea folosea de 10 ani o substanta care are ca efect imbunatatirea capacitatii de efort, sustinand insa ca avea motive medicale si nu a dorit sa triseze. continuă pe Online Sport

Soc in lumea tenisului: Maria Sharapova, prinsa dopata

Lumea tenisului e in stare de soc. Asta dupa ce fostul numar 1 mondial Maria Sharapova, a anuntat ca a fost gasita pozitiva la un test antidoping in timpul Australian Open, primul turneu de mare slem al.

Soc in lumea tenisului: Maria Sharapova, prinsa dopata. Ce efect avea medicamentul pe care il folosea

Lumea tenisului e in stare de soc. Asta dupa ce fostul numar 1 mondial Maria Sharapova, a anuntat ca a fost gasita pozitiva la un test antidoping in timpul Australian Open, primul turneu de mare slem al.

Maria Sharapova, prinsa dopata

Jucatoarea Maria Sharapova a anuntat luni seara, intr-o conferinta de presa de la ora 22:00 a Romaniei, ca a fost gasita dopata, primind in acest sens o instiintare de la Federatia Internationala de Tenis ITF). Ea folosea de 10 ani o substanta care are ca efect imbunatatirea capacitatii de efort, sustinand insa ca avea motive medicale si nu a dorit sa triseze.

VIDEO UPDATE Maria Sharapova a fost depistata pozitiv la un test antidoping dupa Australian Open/ Sharapova: Am luat un medicament impotriva diabetului. Nu vreau sa-mi inchei cariera asa

Jucatoarea rusa de tenis, Maria Sharapova, a anuntat luni, in Los Angeles, ca fost depistata pozitiv la testul antidoping efectuat dupa Australian Open, in luna ianuarie, anunta AFP si Reuters. Am facut o mare greseala, a spus ea, adaugand ca nu s-a dopat ci a luat un medicament pentru a lupta impotriva diabetului zaharat, medicament care contine Meldonium si pe care-l ia din 2006, dar care a fost introdus pe lista substantelor interzise abia la sfarsitul lunii decembrie anul trecut. Tenismena va fi suspendata pana la rezolvarea cazului sau. Sharapova: Mi-am dezamagit suporterii si am dezamagit sportul, stiu ca m-am expus unor consecinte, dar nu vreau sa se incheie cariera mea in acest fel. vezi in text ce este Meldonium, cand si de ce a fost interzis si ce efecte are.

Maria Sharapova face un anunt important. Se va retrage oare din tenis?

Jucatoarea Maria Sharapova a anuntat prin intermediul agentului sau ca luni la pranz, ora coastei de vest in Statele Unite 19 in Romania) va face un anunt important cu privire la viitorul carierei in tenis.

Maria Sharapova s-a retras de la Indian Wells

Maria Sharapova, numarul 7 mondial, s-a retras de la turneul de la Indian Wells- Statele Unite. Rusoaica nu s-a recuperate complet dupa o accidentare suferita la bratul stang.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )