Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mariah Carey RENUNTA la SILICOANE! Motivul SOCANT pentru care isi MICSOREAZA SANII

B1 B1,
Mariah Carey RENUNTA la SILICOANE! Motivul SOCANT pentru care isi MICSOREAZA SANII

Cantareata Mariah Carey renunta definitiv la decolteu si poze provocatoare. Se pare ca vedeta s-a gandit sa-si faca o operatie de micsorare a sanilor. Presa speculeaza ca frumoasa vedeta. continuă pe B1

Motivul socant pentru care o femeie si-a aruncat copilul la WC

O braileanca de 23 de ani i-a socat si pe anchetatori dupa ce, la cateva minute de la nastere, si-a infasurat copilul nou nascut in niste pungi din plastic si l-a aruncat la toaleta.

intreaga mea viata a fost o MINCIUNA! Motivul SOCANT pentru care un fost SOLDAT si-a schimbat SEXUL la 90 de ani (FOTO)

Patricia Davies, nascuta Peter Davies, din Leicestershire, Marea Britanie. El a fost soldat in ceal de-al Doilea Razboi Mondial s-a facut femeie la 90 de ani. A avut curajul sa faca acest pas la o.

Trump, SCOS DIN SARITE de jurnalisti! Motivul pentru care a UITAT sa semneze doua ordine executive in domeniul comercial (VIDEO)

In ciuda faptului ca Presedintele american Donald Trump primeste mereu critici si comentarii acide, se pare ca nici el nu face totul posibilul pentru ca ele sa inceteze. Mereu le ofera.

Lista celor 333 de abateri pentru care nu mai primesti amenda din prima

Hartuirea sexuala a angajatilor, vanzarea de lucrari de diploma sau doctorat pentru plagiatori, abateri de la regimul silvic pedepsite mai aspru de anul trecut pentru a evita infrigementul, precum si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )