Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit parinti. Primele fotografii cu fetita lor, Maria GALERIE FOTO

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit parinti. Primele fotografii cu fetita lor, Maria GALERIE FOTO

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a postat primele fotografii cu micuta sa, Maria, pe pagina lui de Facebook. Fericitul tatic le-a multumit medicilor si lui Dumnezeu pentru venirea pe lume a. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre venirea pe lume a fetitei lui Marian Vanghelie: Oana Mizil a nascut cu un astrolog pentru ca micuta Maria sa aiba noroc in viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre nasterea fetitei cuplului Marian Vanghelie-Oana Mizil, la care a asistat si un astrolog. Paranghelie si in viata lui Marian Vanghe.

Sarbatoare in familia lui Marian Vanghelie: Oana Mizil va naste primul copil al cuplului. Pentru eveniment, edilul suspendat a scapat doua zile de arestul la domiciliu

00 Oana Mizil si Marian Vanghelie au ajuns la clinica din Capitala unde va veni pe lume primul copil al cuplului, o fetita care se va numi Maria. Sarbatoare mare in familia lui Marian Vanghelie. Iubita.

Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit parintii unei fetite

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie si iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit parintii unei fetite care s-a nascut, joi dupa-amiaza, la un spital privat din Capitala.

FOTO. Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit parintii unei fetite

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie si iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit parintii unei fetite care s-a nascut, joi dupa-amiaza, la un spital privat din Capitala.

Marian Vanghelie si Oana Mizil, parintii unei fetite de nota 10 (FOTO)

Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit in cursul zilei de joi, parintii unei fetite de nota 10. Edilul suspendat al sectorului 5 si-a exprimat fericirea printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, acolo.

Fetita lui Marian Vanghelie a venit pe lume. Cum se va numi copilul

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie si iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit parintii unei fetite care s-a nascut, joi dupa-amiaza, la un spital privat din Capitala, informeaza.

Marian Vanghelie, la spital cu iubita sa Oana Mizil care urmeaza sa nasca

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, s-a dus joi cu iubita sa Oana Mizil la spital, aceasta urmand sa nasca. Fostul edil a putut parasi domiciliul dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au permis ieri sa plece doua zile de acasa.

Oana Mizil, fericita ca Marian Vanghelie va asista la nasterea fiicei sale: Exista oameni cu suflet pe lumea asta!

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi eliberat timp de doua zile din arestul la domiciliu pentru a putea asista la nasterea fetitei sale. Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au.

Marian Vanghelie, aflat in arest la domiciliu, poate merge la spital pentru nasterea copilului sau

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 din Capitala, a cerut magistratilor Curtii de Apel Bucuresti sa poata parasi domiciliul joi si vineri pentru a putea asista la nasterea fetitei sale copilului sau si pentru a face demersurile necesare pentru inregistrarea acestuia. Instanta a admis aceasta cerere.

Marian Vanghelie, proaspat tatic: Sunt fericit ca s-a nascut Maria. Are 2,7 kilograme si a primit nota 10 la nastere (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a devenit joi tatic, iubita acestuia nascand o fetita de 2,7 kilograme. Vanghelie a spus intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Romania Acum,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )