Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie: S-au platit peste 2.000 de euro, dar sunt foarte multumit de cum s-au purtat cei de la clinica. Oana era pe internet dupa un sfert de ora (VIDEO)

B1 B1,
Marian Vanghelie: S-au platit peste 2.000 de euro, dar sunt foarte multumit de cum s-au purtat cei de la clinica. Oana era pe internet dupa un sfert de ora (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri ca platit peste 2. 000 de euro pentru nasterea fetitei sale Maria. Vanghelie a precizat ca este foarte incantat se serviciile medicale pe care. continuă pe B1

Cat a platit Marian Vanghelie pentru nasterea fetitei sale

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a laudat sistemul medical romanesc, aratand ca nasterea fetitei sale a avut loc fara niciun fel de problema, ca a platit 2. 000 si ceva de euro, dar.

Radu Banciu, despre venirea pe lume a fetitei lui Marian Vanghelie: Oana Mizil a nascut cu un astrolog pentru ca micuta Maria sa aiba noroc in viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre nasterea fetitei cuplului Marian Vanghelie-Oana Mizil, la care a asistat si un astrolog. Paranghelie si in viata lui Marian Vanghe.

Marian Vanghelie, proaspat tatic: Sunt fericit ca s-a nascut Maria. Are 2,7 kilograme si a primit nota 10 la nastere (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a devenit joi tatic, iubita acestuia nascand o fetita de 2,7 kilograme. Vanghelie a spus intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Romania Acum,.

Sarbatoare in familia lui Marian Vanghelie: Oana Mizil va naste primul copil al cuplului. Pentru eveniment, edilul suspendat a scapat doua zile de arestul la domiciliu

00 Oana Mizil si Marian Vanghelie au ajuns la clinica din Capitala unde va veni pe lume primul copil al cuplului, o fetita care se va numi Maria. Sarbatoare mare in familia lui Marian Vanghelie. Iubita.

Marian Vanghelie, declaratie nepoliticoasa despre Victor Ponta

Marian Vanghelie a fost, vineri, la Tribunalul Bucuresti, insotit de avocatul sau, pentru a formula cereri si exceptii privind rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata de procurorii DNA, scrie Mediafax.

Marian Vanghelie si-a vizitat fiica si iubita la spital: Sunt un tatic fericit. Oana va fi externata probabil duminica (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri ca este un tatic foarte fericit si ca, cel mai probabil, Oana Mizil, iubita acestuia, impreuna cu fetita lor, Maria, vor fi externate din.

Marian Vanghelie si Oana Mizil, parintii unei fetite de nota 10 (FOTO)

Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit in cursul zilei de joi, parintii unei fetite de nota 10. Edilul suspendat al sectorului 5 si-a exprimat fericirea printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, acolo.

Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit parinti. Primele fotografii cu fetita lor, Maria GALERIE FOTO

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a postat primele fotografii cu micuta sa, Maria, pe pagina lui de Facebook. Fericitul tatic le-a multumit medicilor si lui Dumnezeu pentru venirea pe lume a.

Fetita lui Marian Vanghelie a venit pe lume. Cum se va numi copilul

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie si iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit parintii unei fetite care s-a nascut, joi dupa-amiaza, la un spital privat din Capitala, informeaza.

FOTO. Marian Vanghelie si Oana Mizil au devenit parintii unei fetite

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie si iubita sa, deputata PSD Oana Mizil, au devenit parintii unei fetite care s-a nascut, joi dupa-amiaza, la un spital privat din Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )