Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marile proiecte de infrastructura pe care Sorin Oprescu le lasa suspendate: ce se intampla cu santierele care vor intinde nervii soferilor la maximum in aceasta toamna si in ce stadiu sunt lucrarile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marile proiecte de infrastructura pe care Sorin Oprescu le lasa suspendate: ce se intampla cu santierele care vor intinde nervii soferilor la maximum in aceasta toamna si in ce stadiu sunt lucrarile

Retinerea primarului Sorin Oprescu ar putea avea repercusiuni asupra marilor proiecte de infrastructura incepute in Capitala, lucru care ar putea da si mai multe batai de cap soferilor care incearca sa tranziteze zi de zi Bucurestiul. continuă pe Wall-Street Ro

Viceprimarul Cornel Pieptea: in cazul in care se va decide arestarea preventiva, mandatul lui Sorin Oprescu se va suspenda de drept. Este puternic afectata imaginea Primariei Bucuresti (VIDEO)

Liberalul Cornel Pieptea, viceprimar al Capitalei, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca in cazul in care Sorin Oprescu va fi arestat preventiv, acesta va fi suspendat din fu.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Nicusor Dan: O zi memorabila. Busoi: Se impune demisia!

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, catalogheaza drept memorabila ziua in care Sorin Oprescu, actualul edil al Bucurestiului, a fost retinut de catre procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 25. 000 de euro. Specialistul in comunicare politica Antonio Momoc citeste retinerea lui Oprescu in cheia alegerilor de anul viitor.

UPDATE. Noi retinuti in dosarul lui Sorin Oprescu

Sefa Palatului Mogosoaia si adjunctul sau au fost retinuti, duminica seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care Sorin Oprescu este acuzat de luare de mita. Potrivit.

Noi retinuti in dosarul lui Sorin Oprescu

Sefa Palatului Mogosoaia si adjunctul sau au fost retinuti, duminica seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care Sorin Oprescu este acuzat de luare de mita. Potrivit.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabila de credibilitate este ca s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre retinerea premierului general Sorin Oprescu, pentru luare de mita. Basescu este de parere ca.

Sorin Oprescu, al patrulea personaj din Primaria Capitalei ce a intrat in vizorul DNA din vara anului trecut si pana acum

Din luna iunie a anului trecut si pana acum au intrat in colimatorul DNA trei persoane din Primaria Capitalei: fostul consilier al lui Sorin Oprescu - Solomon Wigler, un functionar de la Urbanism, si fostul sef al Directiei Infrastructura.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reusite, un om fara idei, fara pregatire. Pentru el, spaga era singura natura fireasca a lucrurilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre arestarea preventiva a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, si despre reactiile care au aparut in mediul politic. Sorin Oprescu.

Avocatul lui Sorin Oprescu anunta ca primarul Capitalei nu demisioneaza si transmite un mesaj al acestuia: Aveti putintica rabdare, domnilor!

Alexandru Chiciu, avocatul principal al primarului Capitalei, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a declarat, luni seara, dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca Sorin Oprescu nu va demisiona, iar mesajul sau pentru toti cei care s-au grabit sa-l acuze este: Aveti putintica rabdare, domnilor! Alexandru Chiciu l-a vizitat luni pe Sorin Oprescu in arest si a spus, la iesire, ca primarul Capitalei ii roaga pe bucuresteni sa aiba incredere in el. Mesajul catre toti cei care s-au grabit sa-l acuze ca o persoana corupta este: Aveti putintica rabdare domnilor!, a declarat avocatul Alexandru Chiciu pentru Mediafax.

Cum a ajuns DNA sa-l prinda cu banii marcati pe Sorin Oprescu sambata noaptea: primarul i-a cerut mituitorului sa-i dea banii, chiar daca acesta ceruse o amanare pentru ca ii murise bunicul

Procurorii DNA l-au prins sambata noaptea pe Sorin Oprescu cu bani marcati, despre care sustin ca provin dintr-o mita. Toata lumea s-a intrebat de ce sambata noaptea. Explicatia apare in referatul DNA pentru arestarea preventiva: Sorin Oprescu i-a cerut sambata dimineata presupusului mituitor sa-i aduca mita in aceeasi zi, la el acasa, desi omul sau de incredere ii spusese ca tocmai i-a murit bunicul.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )