Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reusite, un om fara idei, fara pregatire. Pentru el, spaga era singura natura fireasca a lucrurilor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reusite, un om fara idei, fara pregatire. Pentru el, spaga era singura natura fireasca a lucrurilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre arestarea preventiva a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, si despre reactiile care au aparut in mediul politic. Sorin Oprescu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Despre Sorin Oprescu: Vidul de valori, absenta simtului moral, arivismul atroce, minciuna ca mod de viata

Pe 1 septembrie, Nicu Ceausescu ar fi implinit 64 de ani. A murit pe 26 septembrie 1996. Daca regimul comunist nu se prabusea in decembrie 1989, Nicu era sortit sa devina succesorul autocratului tot mai sclerozat. Dictatorul si sistemul erau in egala masura senili, decrepiti si paranoici. Scribul de partid Eugen Florescu il proslavea de-acum pe Nicu drept demnul fiu al unui tata demn, iar un turiferar grotesc precum Adrian Paunescu avea, probabil, pregatiti kilometri de ode pentru delfinul inscaunat pe post de voievod al comunismului dinastic.

Sorin Oprescu a avut probleme medicale in arest

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chriciu, a declarat, luni seara, ca edilul Capitalei s-a simtit rau, motiv pentru care a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Oprescu, retinut de DNA. Ponta il gira pe primarul Capitalei: Merg pe mana lui Sorin Oprescu. Mereu am mers. Si el m-a sprijinit pe mine

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Premierul Victor Ponta declara in urma cu mai putin de o luna ca il sustine pe Sorin Oprescu pentru obtinerea unui nou mandat la Primaria Capitalei, fiind vorba despre un sprijin reciproc.

Sorin Oprescu, cele patru momente esentiale din cariera publica si politica

Medic-starleta si politician atipic acestia sunt pilonii pe care si-a construit imaginea publica Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. A capatat notorietate odata cu moartea lui Corneliu Coposu, a esuat de doua ori la Primaria Capitalei inainte de a si-o adjudeca tot de doua ori si parea ca nimic nu-i sta in cale pentru un al treilea mandat. insa al treilea mandat s-a dovedit a fi unul de arestare.

Sorin Oprescu, arestat. Psiholog: Dependenta de mita e ca cea de pacanele. Cum primea primarul banii

Sfarsit de saptamana agitat pentru primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a fost incatusat de procurorii anticoruptie, sambata noaptea, la scurta vreme dupa ce ar fi primit 25. 000 de euro dintr-o mita totala de 60. 000 de euro. Pe numele edilului magistratii Tribunalului Bucuresti au emis, duminica noaptea, mandat de arestare pentru urmatoarele 30 de zile.

Radu Banciu: La Eforie Nord l-am vazut pe Blaga cu rosu ala de taverna. il luase si pe el un pic soarele, asa ca a vorbit despre iertare, despre curaj si despre ideea ca tinerii sa nu paraseasca niciodata partidul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre discursul tinut de copresedintele PNL, Vasile Blaga, la Scoala de vara a tineretului liberal. Copresedintele PNL, l-am vazut.

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu.

Basescu, despre faptul ca Alina Gorghiu a cerut demisia lui Sorin Oprescu: Doamna Gorghiu uita ca a fost printre sustinatorii lui Oprescu, in 2012. Macar putina decenta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita. Acum scoaterea din competitie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )