Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie ridicata in momentul accidentului

Online Sport Online Sport,
Mario Iorgulescu avea o alcoolemie ridicata in momentul accidentului

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele LPF, continua sa fie internat la sectia de terapie intensiva a spitalului Elias, dar intre timp au iesit la lumina probele biologice. continuă pe Online Sport

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

Masina Aston Martin condusa de Mario Iorgulescu parea sa aiba o problema. Ce acte detinea fiul lui Gino Iorgulescu

Tragicul accident pe care l-a produs Mario Iorgulescu abia acum incepe sa se desluseasca. Detalii socante despre masina mortii ies la iveala. Ce acte detinea, de fapt, fiul lui Gino Iorgulescu? Amintim ca totul s-a produs dupa ce tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot .

Mario Iorgulescu, primele consecinte dupa accidentul rutier in care a murit un tanar. Veste cumplita pentru fiul fostului presedinte LPF

Mario Iorgulescu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa in urma accidentului de circulatie produs pe Soseaua Chitila din Capitala, in care o persoana a murit. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesionieste de Fotbal a ramas si fara permisul de onducere. Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs pe fondul patrunderii pe contrasens .

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Exclusiv! Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Imagini socante cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Mario Iorgulescu, chemat in instanta peste cateva zile. Ce veste cumplita a primit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu va fi chemat in instanta intr-un dosar in care a fost achitat pe fond si pentru care procurorii au facut apel, cerand condamnare cu executare. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla internat in spital in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar de 24 de .

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat in ultimele 12 ore. Medicii au facut anuntul

Noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu. Spitalul Elias, unde acesta se afla internat in urma accidentului, spune ca starea acestuia.

Ce pret are si cat de puternica este masina Aston Martin pe care o conducea Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a produs, duminica dimineata, un accident rutier in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) se afla la volanul unui bolid Aston Martin in momentul in care a scapat controlul volanului, a patruns pe contrasens si a lovit in plin .

Ce a aparut pe pagina de facebook a lui Mario Iorgulescu, imediat dupa accidentul rutier. Detaliul nebanuit care a iesit la iveala despre fiul presedintelui LPF

Accident grav in aceasta dimineata pe strazile Capitalei! in urma celor intamplate in trafic, Mario Iorgulescu fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns de urgenta la spital. Potrivit informatiilor aparute, accidentul in care a fost implicat baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbla LPF) s-a soldat cu un deces. Mario Iorgulescu, accident rutier pe strazile Capitalei .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )