Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marius Budai (PSD): Am pregatit un program national de salvare a locurilor de munca

Antena3 Antena3,
Marius Budai (PSD): Am pregatit un program national de salvare a locurilor de munca

Marius Budai, fost ministru al Muncii, a prezentat la Sinteza Zilei programul de guvernare al PSD, care contine, si un program national de salvare a locurilor de munca. continuă pe Antena3

PSD lanseaza duminica Programul de Guvernare Munca si Demnitate Sociala

PSD lanseaza duminica Programul de Guvernare Munca si Demnitate Sociala, care este este proiectul unui Program National de Salvare a Locurilor de Munca, arata o postare pe pagina de Facebook a partidului. in context, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu si fostul ministru al Muncii Marius Budai vor sustine duminica, de la ora 13. 10 o conferinta de presa.

PeBloguri: Marius Budai: Romania, singurul stat UE fara un program de relansare economica

Guvernul Orban a ajuns la Palatul Victoria pe 4 noiembrie 2019. in primele patru luni, pana la izbucnirea pandemiei de coronavirus, Orban a dat vina pe greaua mostenire, pe situatia lasata de guvernele PSD. La preluarea guvernarii, Romania era pe crestere economica, aveam cea mai mica rata a somajului, iar euro era 4,75 lei, nu ca acum,aproape 4,9 lei. Aceste cifre nu au contat, Orban a dat vina pe greaua mostenire pana a venit pandemia. Apoi a dat vina pe pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )