Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un marocan a fost arestat in Germania, fiind suspectat ca planuia un atentat la Ambasada Rusiei de la Berlin

B1 B1,
Un marocan a fost arestat in Germania, fiind suspectat ca planuia un atentat la Ambasada Rusiei de la Berlin

Un cetatean marocan este anchetat de politia germana, fiind suspectat ca planuia sa comita un atentat la Ambasada Rusiei de la Berlin, informeaza Reuters, citand un purtator de cuvant al. continuă pe B1

Autoritatile norvegiene ridica nivelul amenintarii teroriste, dupa ce un minor rus a fost arestat. Tanarul este suspectat de amplasarea unui dispozitiv exploziv intr-un cartier central din Oslo

Nivelul amenintarii a fost ridicat, in Norvegia, duminica, dupa ce un minor rus a fost arestat, fiind suspectat de amplasarea unui dispozitiv exploziv artizanal intr-un cartier central din Oslo.

Un hacker rus a fost arestat in Spania pentru legaturi cu victoria lui Trump la prezidentialele din SUA

Un expert rus in computere a fost arestat luni in Spania, suspectat fiind de implicare in atacurile cibernetice din timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale care s-au desfasurat anul trecut in Statele Unite, relateaza thelocal. es, citand o sursa judiciara.

Un hacker rus a fost arestat in Spania pentru legaturi cu victoria lui Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Un expert rus in computere a fost arestat luni in Spania, suspectat fiind de implicare in atacurile cibernetice din timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale care s-au desfasurat anul trecut in Statele Unite, relateaza thelocal. es, citand o sursa judiciara.

Un programator rus suspectat ca a luat parte la operatiunea de piratare a campaniei electorale din SUA a fost arestat preventiv

Un programator rus, care era suspectat ca a luat parte la operatiunea de piratare a campaniei electorale din SUA, a fost arestat preventiv, in Spania, potrivit AFP. Levasov a fost retinut vineri la.

Un programator rus a fost arestat in Spania, la cererea SUA / Sotia acestuia afirma ca politia i-a spus ca un virus care pare sa fi fost creat de rus este legat de victoria lui Donald Trump

Un programator rus suspectat ca a participat la operatiunea de piratare a campaniei electorale din Statele Unite a fost arestat preventiv in Spania, au declarat surse judiciare, citate de AFP.

Galati. Un sofer de TIR din Belarus, care a lovit cu masina doi biciclisti, dupa care a incercat sa fuga de politie, a fost arestat pentru 30 de zile. El avea o alcoolemie de doi la mie

Soferul de TIR din Belarus a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a lovit doi biciclisti si a incercat sa fuga de Politie, fiind in stare de ebrietate, cu o alcoolemie de 2 la mie.

Un roman care a furat din Italia tezaurul din aur al Sfantului Pantaleone a fost arestat la Cluj si va fi extradat

Un roman care a furat tezaurul din aur al Sfantului Pantaleone, protectorul catedralei din orasul italian Vallo della Lucania, in valoare de 100. 000 de euro, a fost arestat la Cluj-Napoca pentru a fi predat autoritatilor italiene, care urmeaza sa il puna sub acuzare. Instanta a admis predarea barbatului cu conditia ca, daca va fi condamnat la inchisoare, sa fie extradat in Romania pentru a executa pedeapsa.

Atac la Stockholm: Principalul suspect, un uzbec, a fost arestat (VIDEO)

Un al doilea suspect al atacului terorist din Stockholm a fost arestat. Potrivit presei locale citate de B1 TV, este vorba despre un uzbec in varsta de 39 de ani, simpatizant al Statului Islamic. Cel mai.

VIDEO Soferul beat care a facut ravagii cu camionul prin Galati a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul din Belarus este acuzat de patru tentative de omor

Siarhei Brutski, in varsta de 30 de ani, un sofer de tir din Belarus, a creat panica, in noaptea de sambata spre duminica, pe strazile orasului Galati. Dupa iesirea din vama, beat fiind, cu o alcoolemie ce avea sa ajunga la 2 la mie, a pornit in viteza prin oras la volanul unui tir incarcat cu trei tractoare. A lovit doi biciclisti si cateva masini, fiind capturat de politisti dupa o urmarire ca in filme.

Hotul care l-a jefuit pe baschetbalistul roman a fost arestat

Un barbat care l-a jefuit pe baschetbalistul Adrian Tudor in propria casa a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta a fost identificat de politistii din Covasna si se pare ca ar fi vorba despre un barbat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )