Libnet.ro
UNICEF

18:30

1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru femei

Antena3 Antena3,
1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru femei

Iata cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pe care le poti trimite femeilor de Martisor. Venirea primaverii este un bun prilej de a le trimite celor dragi un mesaj, o felicitare. continuă pe Antena3

Felicitari de 1 Martie. Cele mai frumoase 50 de urari si mesaje de Martisor

Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor. Iata o colectie de.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019

De la Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sau Bradley Cooper si Irina Shayk pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Amy Adams si Darren Le Gallo, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019.

Cele mai frumoase aparitii pe Red Carpet la Oscar

Zeci de vedete cunoscute din cinematografia americana si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2019, insa doar zece au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari si felicitari de Martisor pentru iubita, mama, soacra si colege

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu.

Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu al galei Oscar 2019: una dintre cele mai spectaculoase rochii a cantarit19 kilograme si avut 4 milioane de paiete

Culorile vii, nuantele pale si metalice, stilul glam rock al anilor 70 si diamante in valoare de zeci de milioane de dolari au stralucit pe covorul rosu al galei Oscar 2019, care a avut loc duminica seara la Dolby Theatre din Los Angeles.

Cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii

Esti in cautare de cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii? Avem noi o lista pentru tine si iti spunem de unde le poti comanda.

Dancila, dupa ntlnirea de luni cu procurorii: Nu a fost vorba despre o negociere / Au fost discutii deschise pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate, relateaza Agerpres. De asemenea, Dancila a spus ca la intalnirea cu procurorii de luni pe legile justitiei au fost discutii deschise si constructive pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar, nu negocieri, pentru ca independenta Justitiei si respectarea drepturilor cetatenilor nu se negociaza.

Cele mai sexy fotografii cu Jason Momoa

Jason Momoa, cel care i-a dat viata lui Khal Drogo in serialul Game of Thrones, reprezinta noua fantezie a femeilor de pretutindeni. Iata aici cele mai sexy fotografii cu indragitul actor! .

Romnia a depasit Ungaria si Polonia la productia auto. Cum stam n UE si catre ce piete merg cele mai multe masini produse n Uniune

Romania a fost anul trecut pe locul opt la productia de masini in UE, depasind Polonia si Ungaria, insa tara noastra este foarte departe de Slovacia si Cehia. Raportul ACEA pentru industria auto europeana arata ca Japonia si Turcia sunt pietele de unde vin cele mai multe autoturisme importate de UE, in timp ce SUA si China sunt principalele destinatii de export. La autobuze si vehicule comerciale, Turcia este principala tara care exporta in UE.

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )