Libnet.ro
UNICEF

12:15

Martin Schulz propune inlocuirea Comisiei Europene cu un guvern european autentic, controlat de un parlament bicameral

Hotnews Hotnews,
 Martin Schulz propune inlocuirea Comisiei Europene cu un guvern european autentic, controlat de un parlament bicameral

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, propune, intr-un articol ce urmeaza sa fie publicat luni de cotidianul german Frankfurter Allgemeine, inlocuirea actualei Comisii Europene cu un guvern european autentic, care sa fie controlat de un parlament bicameral, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. Martin Schulz mai spune ca prin propunerea sa nu cere mai multa Europa, ci o definire clara a ceea ce pot cetatenii sa astepte de la UE. continuă pe Hotnews

Martin Schulz propune inlocuirea Comisiei Europene cu un guvern european autentic

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, propune intr-un articol ce va fi publicat in editia de luni a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung inlocuirea actualei Comisii Europene cu un guvern european autentic, care sa fie controlat de un parlament bicameral.

Martin Schulz propune inlocuirea Comisiei Europene cu un guvern european autentic

Presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, propune intr-un articol ce va fi publicat maine de cotidianul Frankfurter Allgemeine inlocuirea actualei Comisii Europene CE) cu un guvern european autentic, care sa fie controlat de un parlament bicameral, consemneaza agentia EFE.

Lovitura dura pentru Comisia Europeana. Ce propune presedintele Parlamentului European

Presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, propune intr-un articol ce va fi publicat luni de cotidianul Frankfurter Allgemeine inlocuirea actualei Comisii Europene CE) cu un guvern european au.

Schulz vrea ca in locul Comisiei Europene sa fie un guvern controlat de un Parlament bicameral

Presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, propune inlocuirea actualei Comisii Europene CE) cu un guvern european care sa fie controlat de un parlament bicameral.

Propunere a lui Martin Schulz: Comisia Europeana sa fie inlocuita cu un Guvern

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European PE), a popus intr-un articol ce va fi publicat luni de cotidianul Frankfurter Allgemeine inlocuirea actualei Comisii Europene CE) cu un guvern european au.

Discutia lui Juncker cu extraterestrii: Presedintele Comisiei Europene sustine ca mai multi conducatori ai altor planete s-au aratat ingrijorati cu privire la cursul UE (VIDEO)

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a socat audienta in Parlamentul European in cursul discursului sau despre starea Uniunii Europene de dupa Brexit. El a sustinut ca a discutat cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )