Libnet.ro
UNICEF

19:16

Martin Winterkorn, fostul sef al Volkswagen, cercetat penal in Germania in scandalul emisiilor

Adevărul Adevărul,
Martin Winterkorn, fostul sef al Volkswagen, cercetat penal in Germania in scandalul emisiilor

Procuratura din Germania a lansat luni o investigatie penala impotriva lui Martin Winterkorn, fostul director general al grupului Volkswagen, dupa ce producatorul auto a trisat in testele privind emisiile poluante ale unora dintre automobilele diesel, potrivit presei internationale. continuă pe Adevărul

Scandalul VW se extinde si la Audi. Fostul sef de la Volkswagen, anchetat penal

Scandalul emisiilor poluante din Grupul Volkswagen cuprinde si masinile premiumale marcii, cele diesel, de la Audi. anunta luni presa germana. In plus, fostul sef al grupului,Martin Winterkorn, este anchetat penal in Germania.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF Serban Pop, trimisi in judecata

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF Serban Pop au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a.

Curtea de Apel Bucuresti a publicat motivarea condamnarii lui Alexandru Visinescu, fostul sef al penitenciarului comunist de la Ramnicu Sarat

Curtea de Apel Bucuresti a publicat motivarea condamnarii lui Alexandru Visinescu, argumentand ca faptele comise de fostul tortionar comunist sunt extrem de grave si il indica drept artizanul si executantul plin de zel al unui program de persecutare brutala a detinutilor, nemaiintalnit ca duritate in sistemul penitenciar romanesc,.

Ion Iliescu nu va da explicatii pentru inchisorile CIA in Romania: Fostul sef al statului a anuntat ca nu va participa la discutiile cu membrii comisiei din P.E. (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a anuntat, intr-o scrisoare, ca nu va putea participa la discutiile despre inchisorile CIA din tara noastra, cu comisia din Parlamentul European. Reprezentantii comisiei pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )