Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marturia incredibila a unei romance din Germania care lucreaza cu imigrantii: Nu ii mai plangeti!

Antena3 Antena3,
Marturia incredibila a unei romance din Germania care lucreaza cu imigrantii: Nu ii mai plangeti!

O romanca din Germania, care lucreaza in campusurile pentru refugiati, a postat in grupurile Generatia Feisbuc Diaspora romaneasca de pe Facebook un comentariu despre comportamentul imigrantilor. continuă pe Antena3

Romanul care lucreaza la kilometrul zero al lumii privind casele viitorului. Cum reduci factura la caldura cu 90%: ,,Aici e magia. Platesti 10 lei in loc de 100

Dragos Arnautu este singurul roman care lucreaza la Institutului Casei Pasive din Germania, kilometrul zero al lumii in ceea ce priveste constructiile care consuma foarte putina energie. Specialistul a explicat, pentru Adevarul , care.

A ajuns sa cantareasca 200 de kilograme si acum e la mila vecinilor. Drama unei femei din Focsani

O femeie in varsta de 53 de ani din Focsani, care cantareste 200 de kilograme traieste singura, in conditii greu de imaginat si la mila vecinilor. Femeia este bolnava si nu se poate deplasa singura. in.

Un nou caz de abuz al unei instante din Timisoara a iesit la iveala

Un nou caz de abuz al unei instante din Timisoara a iesit la iveala. Judecatoria din Timisoara a decis evacuarea a doi chiriasi dintr-un apartament, pentru ca ulterior acesta sa fie vandut actualului.

Un nou caz de abuz al unei instante din Timisoara, scos la iveala

Un nou caz de abuz al unei instante din Timisoara a iesit la iveala. Judecatoria din Timisoara a decis evacuarea a doi chiriasi dintr-un apartament, pentru ca ulterior acesta sa fie vandut actualului.

Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

Avocatul Poporului AP) s-a sesizat din oficiu si face o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida. O tanara armeanca aflata intr-un centru de refugiati din capital a.

Arabia Saudita vrea sa construiasca 200 de moschei pentru refugiatii din Germania

Arabia Saudita s-a oferit sa construiasca 200 de moschei in Germania pentru refugiatii sirieni care au fugit de razboiul din tara lor in Europa.

Danemarca a trimis inapoi un prim grup de refugiati veniti din Germania

Danemarca a trimis inapoi in Germania, intr-o prima etapa, un grup de circa 20 de refugiati care voiau sa ajunga in alte tari din Europa de Nord, a caror politica de azil este mai generoasa, a anuntat marti politia locala, potrivit AFP.

Musulmanii din Germania se convertesc la crestinism: Acestia nu mai pot fi deportati pentru ca, daca se reintorc in tarile lor, pot fi condamnati la moarte pentru parasirea religiei

In timp ce exodul refugiatilor spre Europa de Vest continua, in Germania se multiplica numarul musulmanilor care se convertesc la crestinism. Motivul este cat se poate de simplu: musulmanii isi netezesc calea.

Piata muncii din Germania, deschisa pentru cetatenii din Balcani

Din dorinta de a stopa afluxul de cereri de azil din Balcani, Germania a hotarat sa isi deschida piata muncii pentru resortisantii care provin din aceasta regiune.

Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )