Libnet.ro
UNICEF

12:16

Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca . continuă pe Antena3

UPDATE Papa Francisc cere fiecarei parohii si comunitati religioase din Europa sa accepte cate o familie de refugiati. In Italia sunt 25.000 de parohii, in Germania peste 12.000

Papa Francisc a cerut sambata ca fiecare parogie si comunitate religioasa din Europa sa ia fiecare cate o familie de migranti intr-un gest de solidaritate despre care a spus ca va incepe in micutul stat in care traieste, Vatican, informeaza Reuters.

Spania ACCEPTA cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat, miercuri, ca accepta cota propusa de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria.

Spania accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana: Imaginile cu exodul au creat un val de solidaritate

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP, citata de Agerpres. Spania accepta astfel sa.

Spania anunta ca accepta cota de refugiati stabilita de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a acceptat cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, informeaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca 14. 931 de persoane, asa cum a propus Comisia, care se adauga altor 2. 749 deja contabilizate, ducand numarul total la 17. 680 de persoane, a precizat guvernul.

Papa Francisc a invitat comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de imigranti

Papa Francisc a invitat duminica toate comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de refugiati, relateaza aljazeera. com. Suveranul Pontif a mai precizat ca el ar incepe prin cele.

Cel mai mare targ de tipar din Europa si-a deschis portile la Romexpo

Cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Print Sign, si-a deschis portile la Romexpo. Vizitatorii pot vedea la targ tot ce e nou in materie de ambalaje si mai pot gasi si.

TAS, cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus bazele unei divizii in Varsovia

Thales Alenia Space TAS), cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus recent bazele unei divizii cu sediul in Varsovia, ca parte a strategiei sale de crestere pe piata europeana. Producatorul a ales.

Danemarca a expulzat in Germania un prim grup de refugiati care voiau sa ajunga in alte tari din Europa de Nord

Danemarca a expulzat in Germania un grup de aproximativ 20 de refugiati care voiau sa ajunga in alte state din nordul Europei, tari in care politica de azil este mai generoasa, informeaza AFP, citata de.

DPA: Principalele masuri din pachetul propus de Consiliul European pentru gestionarea crizei refugiatilor din Europa

Comisia Europeana CE) a finalizat marti un set de propuneri in vederea solutionarii crizei refugiatilor din Europa, venind cu un plan de distribuire a solicitantilor de azil intre tarile membre, relateaza.

Un important club de fotbal din Europa se implica in criza imigrantilor

Clubul Granada a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca va dona refugiatilor zece euro din valoarea fiecarui bilet cumparat pentru meciul cu Villarreal, programat duminica, in etapa a treia a campionatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )