Libnet.ro
UNICEF

09:30

Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

B1 B1,
Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

Avocatul Poporului AP) s-a sesizat din oficiu si face o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida. O tanara armeanca aflata intr-un centru de refugiati din capital a. continuă pe B1

Avocatul Poporului: Monitorizam respectarea drepturilor refugiatilor pe teritoriul Romaniei

Avocatul Poporului monitorizeaza respectarea drepturilor refugiatilor care se afla in acest moment pe teritoriul Romaniei si anunta ca va aplica aceesi masura in cazul in care statul roman va trebui sa.

Un cetatean iordanian condamnat in Romania nu poate fi incarcerat din cauza unei erori a functionarilor. Avocatul Poporului s-a autosesizat

Un iordanian nu poate fi incarcerat in Romania, desi a fost condamnat definitiv, pentru ca datele de identificare din mandatul de executare a pedepsei nu corespund cu cele din pasaport. Avocatul Poporului.

Avocatul Poporului, verificari dupa ce un iordanian, condamnat in Romania, NU a putut fi incarcerat

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a dispus efectuarea unor verificari, dupa ce un iordanian, condamnat in Romania, nu a putut fi incarcerat din cauza unei erori, relateaza Agerpres.

O refugiata din Romania a incercat sa se sinucida: Tanara de 18 ani a fost transportata la Spitalul Floreasca (VIDEO)

O refugiata de 18 ani, aflata in Romania, a incercat miercuri sa se sinucida, informeaza B1 TV. Tanara a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca. Alis Grasu, manager al ambulantei Bucuresti, a pre.

Jon Hamm s-a despartit de sotie dupa 18 ani de mariaj

Inca o despartire socanta in lumea vedetelor. Jon Hamm s-a separat de partenera sa, actrita Jennifer Westfeldt, dupa 18 ani de relatie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )