Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piata muncii din Germania, deschisa pentru cetatenii din Balcani

România Liberă România Liberă,
Piata muncii din Germania, deschisa pentru cetatenii din Balcani

Din dorinta de a stopa afluxul de cereri de azil din Balcani, Germania a hotarat sa isi deschida piata muncii pentru resortisantii care provin din aceasta regiune. continuă pe România Liberă

Guvernul german a decis sa-si deschida piata muncii pentru resortisantii din Balcani

Guvernul german a decis, luni, sa-si deschida piata muncii pentru resortisantii din Balcani, in dorinta de a pune capat afluxului de cereri de azil provenite din aceasta regiune, transmite Agerpres. Cancelarul.

Vesti proaste din Germania pentru Dacia

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Germania au scazut cu 6,7% in primele opt luni ale anului 2015, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 31. 893 autoturisme, in timp ce piata a urcat cu 5,6%, la.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche.

La un an de la intrarea pe piata cinematografelor din Bucuresti, Cine Grand apasa pedala investitiilor si pregateste 3 noi spatii de entertainment

Indienii de la Cine Grand, unul dintre cei mai noi jucatori pe piata locala a spatiilor de entertainment, pregateste trei noi cinematografe pe plan local in urmatorii doi ani si pune la bataie investitii de cel putin 10 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )