Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu

Adevărul Adevărul,
Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu

Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu. continuă pe Adevărul

Senzatii tari la inaltime: Flaviu Cernescu a facut mai multe acrobatii pe un turn inalt de 256 de metri din Targu Jiu

Flaviu Cernescu a ajuns in atentia presei straine. Cunoscut ca un pasionat al sportului extrem, romanul s-a catarat pe cosul de fum dezafectat al CET-ului de la Targu-Jiu, inalt de 256 de me.

Modernizarea Salii Sporturilor din Targu Jiu va fi finalizata in primavara viitoare

Modernizarea Salii Sporturilor din Targu Jiu va fi finalizata in primavara anului viitor, cu toate ca nu exista nicio echipa care sa joace in aceasta in primele esaloane, dupa ce formatiile de baschet si de handbal s-au desfiintat din cauza problemelor financiare.

Reactie SOCANTA a unei femei dupa ce adolescentii au impins-o in metrou, iar greierii pe care ii avea intr-o cutie au sarit pe calatori (FOTO+VIDEO)

O femeia aflata intr-un metrou din New York a avut o reactie ciudata de a speriat toti calatorii. Femeia avea o cutie cu greieri si viermi pe care voia sa ii vanda, dar niste adolescenti.

Tren blocat de un copac cazut pe firele de inalta tensiune la intrarea in Targu Jiu

Un tren Regio care circula dinspre Petrosani spre Craiova a fost blocat in aceasta dimineata, timp de trei ore, la intrare in municipiul Targu Jiu din cauza unui copac cazut firele de inalta tensiune.

Victorie a Stelei in partida de la Targu Jiu

Steaua Bucuresti s-a impus in deplasare, sambata seara, cu scorul de 1-0 0-0) in meciul cu Pandurii Targu Jiu, intr-o partida din din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. Soarta.

Reteaua Regina Maria inaugureaza primul Campus Medical din Targu Mures

Reteaua de sanatate Regina Maria continua expansiunea prin inaugurarea primului Campus Medical din Targu Mures, in urma unei investitii de 1,7 milioane euro, ajungand astfel la 31 de locatii proprii in tara.

Protest in fata unei banci din Romania, dupa ce oamenii s-au trezit peste noapte fara bani in conturi

Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti. Oamenii au dorit sa isi verifice banii, iar unii au vrut s?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )