Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victorie a Stelei in partida de la Targu Jiu

Antena3 Antena3,
Victorie a Stelei in partida de la Targu Jiu

Steaua Bucuresti s-a impus in deplasare, sambata seara, cu scorul de 1-0 0-0) in meciul cu Pandurii Targu Jiu, intr-o partida din din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. Soarta. continuă pe Antena3

CORESPONDENTA din Manchester. Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in returul din play-off-ul UEFA Champions League

Man City si Steaua Bucuresti se intalnesc in aceasta searea intr-o partida doar pentru palmares. Dupa 5-0 in tur pentru cetateni soarta calificarii este deja pecetluita in favoarea baietilor lui Pep Guardiola. Nu este niciun dubiu cu privire la echipa care se va califica. Vom oferi o sansa unori jucatori care nu au jucat atat de mult. Este important sa obtinem un rezultat bun in meciul cu City, a afirmat tehnicianul Stelei la conferinta de presa.

Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu

Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu.

Tren blocat de un copac cazut pe firele de inalta tensiune la intrarea in Targu Jiu

Un tren Regio care circula dinspre Petrosani spre Craiova a fost blocat in aceasta dimineata, timp de trei ore, la intrare in municipiul Targu Jiu din cauza unui copac cazut firele de inalta tensiune.

Modernizarea Salii Sporturilor din Targu Jiu va fi finalizata in primavara viitoare

Modernizarea Salii Sporturilor din Targu Jiu va fi finalizata in primavara anului viitor, cu toate ca nu exista nicio echipa care sa joace in aceasta in primele esaloane, dupa ce formatiile de baschet si de handbal s-au desfiintat din cauza problemelor financiare.

Senzatii tari la inaltime: Flaviu Cernescu a facut mai multe acrobatii pe un turn inalt de 256 de metri din Targu Jiu

Flaviu Cernescu a ajuns in atentia presei straine. Cunoscut ca un pasionat al sportului extrem, romanul s-a catarat pe cosul de fum dezafectat al CET-ului de la Targu-Jiu, inalt de 256 de me.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2323 seconds )