Libnet.ro
UNICEF

21:00

Senzatii tari la inaltime: Flaviu Cernescu a facut mai multe acrobatii pe un turn inalt de 256 de metri din Targu Jiu

B1 B1,
Senzatii tari la inaltime: Flaviu Cernescu a facut mai multe acrobatii pe un turn inalt de 256 de metri din Targu Jiu

Flaviu Cernescu a ajuns in atentia presei straine. Cunoscut ca un pasionat al sportului extrem, romanul s-a catarat pe cosul de fum dezafectat al CET-ului de la Targu-Jiu, inalt de 256 de me. continuă pe B1

Angajari prin reteaua EURES in 16 state. in Spania, cele mai multe locuri libere

Peste 1. 400 de locuri de munca sunt puse la dispozitia somerilor romani care doresc sa lucreze in strainatate. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 455 locuri de munca vacante, cele mai multe in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

Putin ordona importante exercitii militare in mai multe regiuni din Federatia Rusa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat joi vaste manevre militare in mai multe regiuni ale Rusiei, inclusiv in cea care include Crimeea si zona de frontiera cu Ucraina, plasand avioane, trupe aeropurtate si Flota rusa a Nordului in stare de alerta maxima, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Inundatiile fac ravagii in Vrancea. Mai multe drumuri au fost inchise

Ca urmare a fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul nopti trecute, mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii, transmite Adevarul. Apa rezultata din.

Inundatiile au provocat pagube mari in Vrancea. Apa a intrat in zeci de gospodarii si a distrus mai multe drumuri judetene si nationale

Ca urmare a fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul nopti trecute, mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii.

Planul Facebook de a face bani cu WhatsApp presupune sa stie si mai multe despre tine

Facebook a cumparat WhatsApp in urma cu doi ani. A facut cateva modificari in acest timp, iar cele catre monetizare incep acum sa apara.

Tot mai multe bariere impotriva imigrantilor. Ungaria ridica inca un gard la granita cu Serbia, in timp ce Norvegia se blindeaza la granita cu Rusia

Ungaria intentioneaza sa mai construiasca un gard - al doilea - la frontiera sa cu Serbia, in scopul de a impiedica intrarea imigrantilor, a anuntat vineri premierul Viktor Orban pentru postul public de radio. O masura similara este luata in calcul de Norvegia la granita sa cu Rusia, transmite Reuters.

Perioadele din an in care au loc cele mai multe divorturi: motivul pentru care cuplurile aleg sa se desparta mai ales in timpul acestor doua luni

Cercetatorii de la Universitatea din Washington, SUA, au ajuns la o concluzie care pare surprinzatoare la prima vedere. Acestia au descoperit ca cea mai mare rata a divorturilor se inregistreaza, de regula, in lunile martie si august, analizand date din perioada 2001-2015.

Cutremur in Italia. Mai multe cladiri s-au prabusit, oameni sunt prinsi sub daramaturi

Italia a fost zguduita miercuri dimineata de cel mai puternic cutremur din ultimii sapte ani. Un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut epicentrul in apropierea orasului Perugia, informeaza BBC si La Repubblica.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )