Libnet.ro
UNICEF

08:30

Marturisirea sincera prin care Pepe a surprins pe toata lumea.M-a luat Politia pentru ca am furat

Playtech Playtech,
Marturisirea sincera prin care Pepe a surprins pe toata lumea.M-a luat Politia pentru ca am furat

Pepe surprinde cu declaratii la care nimeni nu se astepta. Ce a spus celebrul jurat de la emisiunea Next Star? Dezvaluirile fac parte din trecutul tumultos al cantaretului. Pepe, marturii surprinzatoare din trecut. A ajuns pe mana Politiei Pepe se afla deja de ani buni in vizorul romanilor, iar multi dintre fani au vazut ca . continuă pe Playtech

Antonia, ipostaza inedita. A renuntat la parul lung si si-a facut breton. Imaginea care a surprins pe toata lumea

Antonia a surprins cu o noua schimbare! Iubita lui Alex Velea a renuntat la parul lung si si-a acut un breton superb. Cum arata acum celebra cantareata si care a fost reactia fanilor acesteia atunci cand au vazut-o? Antonia, noua schimbare de look Antonia e una din cele mai frumoase femei din Romania, dar si .

Prima reactie adversa severa dupa administrarea vaccinului Pfizer. Momentul socant prin care a trecut o femeie

Dupa vaccinarea anti-covid, in Romania s-a inregistrat o prima reactie adversa rara. S-a intamplat in cazul unei femei in varsta de 32 de ani, medic de profesie. Aceasta a suferit o paralizie temporara faciala, dupa administrarea rapelului cu vaccin BioNTechPfizer. Prima reactie adversa severa dupa administrarea vaccinului Pfizer Astfel ca Ministerul Sanatatii a fost informat .

Marcel Ciolacu: Citu, vanzatorul Romaniei! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vanzarea companiilor romanesti in plina criza economica e cea mai mare crima economica. Ne vom opune

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD se va opune initiativei guvernamentale de a abroga legea prin care se interzicea vanzarea companiilor romanesti in plina criza, catalogand abrogarea actului normativ.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )