Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masuri dispuse pe malul Borcei pentru limitarea coronavirusului. Salile de curs si autobuzele vor fi dezinfectate

Adevărul Adevărul,
Masuri dispuse pe malul Borcei pentru limitarea coronavirusului. Salile de curs si autobuzele vor fi dezinfectate

Grupul operativ de lucru pentru supravegherea si combaterea posibilelor infectii cu coronavirus a transmis luni dimineata, 9 martie, o serie de masuri care se vor lua in municipiul Calarasi. continuă pe Adevărul

Judecatorii cer masuri urgente in instante pentru a limita raspandirea coronavirusului: in salile de judecata pot intra concomitent si peste 100 de oameni

Forumul Judecatorilor solicita Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Justitiei si tuturor instantelor judecatoresti sa ia urgent masuri in contextul raspandirii extrem de rapide a infectiilor cu noul coronavirus. Magistratii spun ca luarea efectiva a unor masuri ample nu mai poate fi intarziata, iar un set minimal de reguli aplicabile pentru toate instantele de judecata, cu caracter temporar, este absolut necesar.

Noi masuri dispuse in penitenciare, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) anunta noi masuri luate in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus si reducerii interactiunii cu persoanele din exterior: program prelungit la televizoare, maximizarea comunicarii online si se fac demersuri pentru prelungirea timpului alocat convorbirilor telefonice zilnice. Personalul care revine din concediu trebuie sa anunte zonele in care a fost.

Mediul de afaceri romanesc solicita sprijin economic pentru impactul coronavirusului asupra activitatilor

Ca urmare a intensificarii efectelor virusului COVID-19 in Europa si a masurilor luate pentru a limita raspandirea, CNIPMMR a primit o serie de informatii de la membrii sai care indica deja un impact in crestere asupra anumitor sectoare ale economiei,.

Donatie de 100 de milioane de euro pentru combaterea coronavirusului in Italia

Intesa Sanpaolo SpA este pregatita sa doneze Italiei pana la 100 de milioane de euro pentru a rezolva dificultatile provocate de epidemia de coronavirus Covid-19) si sa acorde credite de pana la cinci miliarde de euro companiilor afectate de epidemie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )