Libnet.ro
UNICEF

10:01

Noi masuri dispuse in penitenciare, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Noi masuri dispuse in penitenciare, in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) anunta noi masuri luate in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus si reducerii interactiunii cu persoanele din exterior: program prelungit la televizoare, maximizarea comunicarii online si se fac demersuri pentru prelungirea timpului alocat convorbirilor telefonice zilnice. Personalul care revine din concediu trebuie sa anunte zonele in care a fost. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Mastile de protectie au inceput sa reapara in farmacii. Cu ce pret sunt comercializate

Mastile de protectie au inceput sa reapara in farmacii in contextul inmultirii cazurilor de coronavirus de pe teritoriul Romaniei. Astfel, la o farmacie din Bucuresti o masca se vinde cu 5,5 lei,.

Ludovic Orban a convocat o sedinta informala de lucru la Palatul Victoria pe tema coronavirus

Premierul interimar Ludovic Orban a convocat duminica seara o sedinta informala de lucru la Palatul Victoria in contextul inmultirii cazurilor de romani infectati cu coronavirus peteritoriul tarii. La intalnire participa ministrul de Interne, Educatiei si Sanatatii.

Masuri dispuse pe malul Borcei pentru limitarea coronavirusului. Salile de curs si autobuzele vor fi dezinfectate

Grupul operativ de lucru pentru supravegherea si combaterea posibilelor infectii cu coronavirus a transmis luni dimineata, 9 martie, o serie de masuri care se vor lua in municipiul Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )