Libnet.ro
UNICEF

11:31

Matteo Salvini, pregatit sa colaboreze cu Steve Bannon pentru salvarea Europei

Hotnews Hotnews,
 Matteo Salvini, pregatit sa colaboreze cu Steve Bannon pentru salvarea Europei

Matteo Salvini, liderul extremei drepte italiene, devenit ministru de Interne si om forte al Guvernului, l-a primit vineri, la Roma, pe Steve Bannon, fost consilier al presedintelui american Donald Trump, in vederea unei colaborari pentru a face din miscarea acestuia primul partid parlamentar european si pentru a salva Europa, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Ministrul italian de Interne se declara pregatit sa coopereze cu Steve Bannon pentru salvarea Europei

Matteo Salvini, lider al extremei-drepte italiene si ministru de Interne in Guvernul de la Roma, se declara gata sa colaboreze cu Steve Bannon, fostul strateg-sef al presedintelui american Donald Trump, pentru salvarea Europei.

Ministrul italian de interne, Matteo Salvini, FACE SHOW dupa ce procuratura a confirmat ancheta penala impotriva lui (FOTO, VIDEO)

Probleme mari pentru Matteo Salvini, ministrul italian de interne si liderul extremei drepte din peninsula. Procuratura din Palermo, Sicilia, a confirmat vineri ancheta pentru sechestrare de persoane impotriva.

Apel la ministrul Culturii pentru salvarea Ansamblului Brancusi

Deputatul Gigel Stirbu, presedinte al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, a transmis astazi un apel adresat ministrului Culturii, George Ivascu, privind salvarea Ansamblului Brancusi de la Targu Jiu.

Sunt pregatit sa aplic tarife pentru toate marfurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ieri ca este pregatit sa impuna tarife pentru toate importurile din China, el amenintand ca in urmatoarele zile va aplica tarife pentru alte bunuri, in valoare de 267 de miliarde de dolari, pe langa cele pentru produse de 200 de miliarde de dolari, care sunt deja in vigoare, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )