Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meci incredibil la Cupa Mondiala de rugby. Japonia invinge Africa de Sud

Antena3 Antena3,
Meci incredibil la Cupa Mondiala de rugby. Japonia invinge Africa de Sud

Reprezentativa de rugby a Africii de Sud a fost invinsa, sambata, la Brighton, cu scorul de 34-32, de selectionata Japoniei, intr-un meci din grupa B a Cupei Mondiale de rugby. A doua partida a grupei B este. continuă pe Antena3

Cupa Mondiala la rugby: Japonia a detonat prima bomba, victorie cu Africa de Sud!

Japonia a reusit una dintre cele mai mari suprize de la Cupa Mondiala de rugby, in chiar a doua zi a turneului din Anglia. Niponii au batut Africa de Sud cu 34-32.

Cupa Mondiala de Rugby: Prezentarea evenimentului - Romania a participat la toate editiile turneului final

Cupa Mondiala de rugby a ajuns la cea de-a opta editie, turneul final din 2015 fiind gazduit de Anglia, in perioada 18 septembrie - 31 octombrie. Romania a luat parte la toate campionatele desfasurate pana acum. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a evenimentului.

Cupa Mondiala la rugby incepe azi! Programul complet al meciurilor cu televizari. Recordul lui Ovidiu Tonita

Impartite in patru grupe, 20 de echipe se vor lupta pentru trofeul Webb Ellis, intre 18 septembrie si 31 octombrie. Favorita e Noua Zeelanda, insa se asteapta o replica puternica din partea echipelor din emisfera nordica, Irlanda si Anglia.

Nationala de rugby, gata de start la Cupa Mondiala:Avem emotii mari!

Nationala de rugby a Romaniei a participat joi seara la festivitatea de bun venit la Cupa Mondiala, organizata de England Rugby la Christ Church Spitalfields, o biserica anglicana construita intre 1714 si 1729, informeaza Federatia Romana de Rugby.

Cupa Mondiala de rugby 2015: Cifre, statistici si alte curiozitati

Vineri seara de la ora 22:00 Londra gazduieste partida inaugurala a celei de-a 8-a editii a Cupei Mondiale de rugby, echipa gazda Anglia urmand a infrunta Fiji, cea mai puternica formatie dintre cele trei reprezentante ale Pacificului.

Programul meciurilor la Cupa Mondiala de rugby

Vineri seara debuteaza la Londra a 8-a editie a Cupei Mondiale de rugby, competitia care aduna la start cele mai bune 20 de reprezentative ale sportului cu balonul oval. Romania nu a lipsit niciodata de la marea intalnire a rugbyului mondial, iar in acest an are ca obiectiv obtinerea a doua victorii. Toate meciurile Stejarilor in Grupa D vor fi live text pe onlinesport. ro. Vedeti in aceasta pagina programul complet al Cupei Mondiale.

Stejarii au plecat la Cupa Mondiala din Anglia. Cadou inedit din partea Federatiei

Nationala de rugby a Romaniei a plecat, miercuri dimineata, spre Anglia pentru a participa la 8-a Cupa Mondiala consecutiva.

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud.

Rugby: Irlanda - Canada 50-7, la Cupa Mondiala 2015, in primul meci din grupa Romaniei

Nationala de rugby a Irlandei a invins, sambata, reprezentativa Canadei cu scorul de 50 - 7 29 - 0 la pauza), intr-o partida desfasurata pe Millennium Stadium din Cardiff, in primul meci din grupa D a Cupei.

Stejarii au fost primiti oficial la Cupa Mondiala. Primul antrenament in Anglia (video)

Componentii nationalei de rugby a Romaniei au participat, joi seara, la festivitatea de bun venit organizata de England Rugby 2015 si reprezentantii Cupei Mondiala, informeaza Federatia Romana de Rugby FRR).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )