Libnet.ro
UNICEF

05:15

Medalii de aur, argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Geografie

B1 B1,
Medalii de aur, argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Geografie

Elevii romani participanti la Olimpiada Internationala de Geografie desfasurata in Cracovia, Polonia, au obtinut patru medalii - doua de aur, una de argint si una de bronz - clasandu-se pe locul I in Europa. continuă pe B1

Aur, argint si bronz pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Geografie

Elevii romani participanti la Olimpiada Internationala de Geografie desfasurata in Polonia Cracovia, 11-19 august) au obtinut patru medalii - doua de aur, una de argint si una de bronz - clasandu-se pe locul I in Europa si locul trei in lume, dupa Singapore si Australia.

Elevii romani, primii in Europa la Olimpiada Internationala de Geografie

Elevii romani care au participat la Olimpiada Internationala de Geografie desfasurata in Polonia au obtinut patru medalii - doua de aur, una de argint si una de bronz - clasandu-se pe locul I in Europa si.

O medalie de aur si trei de argint pentru Romania, la Olimpiada Balcanica de Informatica

Lotul olimpic de informatica al Romaniei a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru seniori, care a avut loc la Ankara, in perioada 10-17 august, a anuntat luni .

Olimpici la o materie care la noi nu se studiaza, astronomii de aur ai Romaniei devin cercetatori in SUA si Anglia

SUCCES Sase medalii de aur si patru medalii de argint a obtinut Romania la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, desfasurata la Suceava, in perioada 1-11 august. Astfel, toti cei 10 membri ai lotului tarii noastre s-au clasat pe primele doua locuri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )