Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mediastandard.ro: Epidemia de coronavirus din China starneste teorii ale conspiratiei pe internet

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Epidemia de coronavirus din China starneste teorii ale conspiratiei pe internet

Dupa incendiile devastatoare din Australia si tensiunile dintre SUA si Iran, atentia publica s-a mutat asupra Chinei, care se confrunta in prezent cu aparitia unui nou coronavirus. Totusi, potentialul de raspandire al epidemiei si in alte zone ale lumii a starnit si teorii ale conspiratiei, impartasite pe social media. continuă pe Hotnews

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Noul coronavirus din China: Lista tarilor unde s-au inregistrat cazuri de infectari

Bilantul epidemiei coronavirus, un virus din familia SARS Sindromul Acut Respirator Sever), a ajuns la 2. 744 de cazuri confirmate in China, unde s-au inregistrat 81 de decese de la inceputul raspandirii sale, in decembrie, pornind din orasul chinez Wuhan. Redam in continuare lista tarilor si teritoriilor care au anuntat cazuri de imbolnaviri cu noul tip de coronavirus, potrivit AFP.

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 54 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 56 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decis, in urma intalnirii de joi de la Geneva, ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

Atletism: Federatia internationala urmareste indeaproape situatia din China

Federatia internationala de atletism World Athletics) a anuntat ca urmareste indeaproape evolutia situatiei din China in ceea ce priveste epidemia de coronavirus, in contextul in care in aceasta tara sunt programate, intre 13 si 15 martie, Campionatele mondiale de atletism in sala.

Virusul ucigas din China ar fi aparut dupa ce oamenii au mancat supa de liliac - VIDEO

Una dintre posibilele cauze ale aparitiei virusului cu coroana coronavirus), care a ucis deja 26 de oameni, este faptul ca in unele zone din China s-ar consuma supa de liliac, un preparat popular in orasul Wuhan.

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )