Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un medic chirurg britanic a mutilat mai multe femei, mintindu-le ca au cancer

B1 B1,
Un medic chirurg britanic a mutilat mai multe femei, mintindu-le ca au cancer

Un medic chirurg din Marea Britanie este acuzat de mai multe femei ca le-a convins sa isi faca opratii de care nu aveau nevoie, transmite DailyMail. Chirurgul a operat peste 1. 000 de paciente pe care. continuă pe B1

Energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 8. 00, se va interveni pe strazile str. Vasile Predescu, str. Puiandrului, str. Inaugurarii; intre orele 8. 00, pe Bd. Drumul Taberei nr. 44, blocurile T5, T6, Piata Drumul Taberei; intre orele 9. 00 si 13. 00, pestrazile Susita, Izbiceni .

ANPC a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor, informeaza Mediafax. Autoritatile au aplicat 17 amenzi in .

Anonymous a sarbatorit ziua de ieri cu mai multe atacuri

Remember, remeber the 5th of November este moto-ul gruparii Anonymous si afirmatia prezenta celebrul filmul V for Vendetta. Dupa ce au declarat 5 noiembrie zi internationala de protest si au publicat pe YouTube clipul de mai jos, la scurt timp au inceput sa apara victimele. Mai multe conturi de Twitter apartinand membrilor Anonymous au publicat informatii referitoare la furtul a 27935 de conturi de PayPal cu nume de utilizatori, adrese de email, numere de telefon si aparente parole. Toate aceste .

Barack Obama: Americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca mai multe impozite

Presedintele SUA, Barack Obama, a subliniat vineri ca este indispensabil ca americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca un pic mai multe impozite, intr-o alocutiune sustina la Casa Alba dupa realegerea sa in functie, marti, scrie AFP.

Xi Jinping, enigmaticul print rosu care are cele mai multe sanse sa devina noul presedinte al Chinei

Xi Jinping are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al Chinei pentru urmatorul deceniu, acesta fiind primul lider nascut dupa instaurarea regimului fondat de catre Mao, in anul 1949, potrivit.

Xi Jinping, enigmaticul print rosu, are cele mai multe sanse sa devina noul ...

Xi Jinping are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al Chinei pentru urmatorul deceniu, acesta fiind primul lider nascut dupa instaurarea regimului fondat de catre Mao, in anul 1949, potrivit cotidianului Mirror, citat de b1. ro. In varsta de 59 de ani, este considerat o enigma pentru chinezi, fiind susceptibil ca detine de 10 ani postul de secretar general al PCC, partid pe care il va mosteni, dupa ce ii va lua locul lui Hu Jintao, in martie 2013. Fiul unui erou al revolutiei, Xi .

Tot mai multe companii vor ca directorii financiari sa ocupe o pozitie in consiliile directoare

Cererea pentru implicarea directorilor financiari CFO) in consiliile directoare ale companiilor inregistreaza o crestere fara precedent, potrivit celui mai recent studiu Ernst Young. 79% dintre CFO intervievati au declarat ca expertiza lor in.

Oameni ai strazii ingropati de vii in Bucuresti, dupa ce Politia Comunitara a acoperit mai multe guri de canal

Situatie alarmanta in Bucuresti. Mai multi oameni ai strazii, care locuiesc in canale, au fost ingropati de vii de politia comunitara. Reprezentanti ai Politiei Locale au acoperit cu pamant si pietre mai.

Oameni ai strazii ingropati de vii in Bucuresti, dupa ce autoritatile au acoperit mai multe guri de canal

Situatie alarmanta in Bucuresti, unde mai multi oameni ai strazii, care se adapostesc in canale, au fost ingropati de vii, miercuri, in zona Garii de Nord. Se pare ca acestia se aflau sub pamant in.

Nature: mai multe plagiate descoperite in cereri de finantare publica romanesti. Ministrul Ecaterina Andronescu este acuzat de girare a unui plagiat

Un nou articol in prestigioasa revista stiintifica Nature critica sistemul de supraveghere in cercetarea romaneasca si o acuza pe Ecaterina Andronescu de girare a unei cereri de finantare in valoare de jumatate de milion de euro bazata pe plagiat. Revista afirma ca, dincolo de acest fapt, minsitrul a intarziat cercetarea mai multor acuzatii de plagiat, inclusiv pe cea adusa primului ministru Victor Ponta. Intra in articol pentru a citi o traducere integrala a articolului!.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )