Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe companii vor ca directorii financiari sa ocupe o pozitie in consiliile directoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tot mai multe companii vor ca directorii financiari sa ocupe o pozitie in consiliile directoare

Cererea pentru implicarea directorilor financiari CFO) in consiliile directoare ale companiilor inregistreaza o crestere fara precedent, potrivit celui mai recent studiu Ernst Young. 79% dintre CFO intervievati au declarat ca expertiza lor in. continuă pe Wall-Street Ro

KRUK se afla in TOP 20 cele mai eficiente companii poloneze

Grupul KRUK a primit titul de Good company 2012, din partea cotidianului Rzeczpospolita, ca parte a unei liste de 2. 000 de companii, clasamentul anual al celor mai importante companii poloneze, arata un comunicat de presa.

ANPC a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor, informeaza Mediafax. Autoritatile au aplicat 17 amenzi in .

Anonymous a sarbatorit ziua de ieri cu mai multe atacuri

Remember, remeber the 5th of November este moto-ul gruparii Anonymous si afirmatia prezenta celebrul filmul V for Vendetta. Dupa ce au declarat 5 noiembrie zi internationala de protest si au publicat pe YouTube clipul de mai jos, la scurt timp au inceput sa apara victimele. Mai multe conturi de Twitter apartinand membrilor Anonymous au publicat informatii referitoare la furtul a 27935 de conturi de PayPal cu nume de utilizatori, adrese de email, numere de telefon si aparente parole. Toate aceste .

UPDATE Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 8 judete. Infotrafic: Circulatie in conditii de ceata densa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata trei avertizari nowcasting de ceata pentru arii extinse din Bucuresti si 11 judete. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in foarte multe zone ale tarii circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata densa, fiind vizate autostrazile A1, A2 si A3 si pe multe drumuri nationale importante din Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dolj, Olt, Valcea, Brasov si Sibiu. UPDATE ANM a prelungit avertizarea pentru Bucuresti pana la ora 12:00. Alte 8 judete sunt vizate de avertizare. Totodata, intre orele: 10:10 si 16:10 in judetele Caras-Severin, Timis indeosebi jumatatea sudica), Arad, Bihor indeosebi jumatatea vestica) se semnaleaza intensificari ale vantului care vor depasi 50-60 km/h si izolat 70 km/h.

Oameni ai strazii ingropati de vii in Bucuresti, dupa ce Politia Comunitara a acoperit mai multe guri de canal

Situatie alarmanta in Bucuresti. Mai multi oameni ai strazii, care locuiesc in canale, au fost ingropati de vii de politia comunitara. Reprezentanti ai Politiei Locale au acoperit cu pamant si pietre mai.

Oameni ai strazii ingropati de vii in Bucuresti, dupa ce autoritatile au acoperit mai multe guri de canal

Situatie alarmanta in Bucuresti, unde mai multi oameni ai strazii, care se adapostesc in canale, au fost ingropati de vii, miercuri, in zona Garii de Nord. Se pare ca acestia se aflau sub pamant in.

Nature: mai multe plagiate descoperite in cereri de finantare publica romanesti. Ministrul Ecaterina Andronescu este acuzat de girare a unui plagiat

Un nou articol in prestigioasa revista stiintifica Nature critica sistemul de supraveghere in cercetarea romaneasca si o acuza pe Ecaterina Andronescu de girare a unei cereri de finantare in valoare de jumatate de milion de euro bazata pe plagiat. Revista afirma ca, dincolo de acest fapt, minsitrul a intarziat cercetarea mai multor acuzatii de plagiat, inclusiv pe cea adusa primului ministru Victor Ponta. Intra in articol pentru a citi o traducere integrala a articolului!.

THQ o duce din ce in ce mai rau. Amana mai multe jocuri.

Publisherul THQ este intr-un declin continuu inca de anul trecut, iar lansarea lui Darksiders II nu pare sa fi imbunatatit situatia. In cea mai recenta intalnire cu investitorii, Jason Rubin, presedintele companiei, a dezvaluit ca mai multe titluri importante au fost amanate, pentru a putea primi un plus de finisare. Jocurile in cauza fac parte din cele mai importante serii pe care THQ inca le are in ograda, incepand cu Metro: Last Light si continuand cu celebra serie de jocuri .

Consultant american: Jos palaria, Romania! Asteptam si mai multe contributii de la voi

Poate prea rar auzim sau vedem straini vorbind atat de frumos despre Romania si poporul sau si cu atat mai putin un om cunoscut pe plan international. Ron Kaufman, expert in consultanta, a vizitat Bucurestiul pentru cateva zile si a tinut sa.

Roger Federer cere mai multe controale antidoping in tenis

Fostul numar unu in tenisul mondial Roger Federe, presedintele Asociatiei Profesioniste de Tenis, a cerut mintroducerea mai multor testari antidoping in tenis, scrie The Telegraph. Solicitatea sa vine pe fondul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )