Libnet.ro
UNICEF

18:15

Energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. ...

România Liberă România Liberă,
Energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 8. 00, se va interveni pe strazile str. Vasile Predescu, str. Puiandrului, str. Inaugurarii; intre orele 8. 00, pe Bd. Drumul Taberei nr. 44, blocurile T5, T6, Piata Drumul Taberei; intre orele 9. 00 si 13. 00, pestrazile Susita, Izbiceni . continuă pe România Liberă

ANPC a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor, informeaza Mediafax. Autoritatile au aplicat 17 amenzi in .

Tohan Zarnesti furnizeaza facturi la energie electrica cu 20% mai mari

Directorul companiei, Mircea Tantau, spune ca sunt pierderi pe retea, dar ca in contul acestor majorari firma va executa lucrari de intretinerea instalatiilor electrice pentru firmele din perimetrul sucursalei Romarm O serie de investitori care au achizitionat in urma cu sapte ani mai multe hale ale societatii UM Tohan Zarnesti, companie care face parte din Romarm, se plang ca societatea le livreaza facturile de energie electrica majorate cu 20%.

Sute de mii de americani stau in continuare in bezna: 700.000 de abonati nu au energie electrica, in urma uraganului

Alimentarea cu energie electrica in SUA nu a fost nici pana acum remedita, dupa ce uraganul Sandy a lovit saptamana trecuta coasta de est. Potrivit AFP, in prezent, 715. 205 locuinte si firme din in.

Un medic chirurg britanic a mutilat mai multe femei, mintindu-le ca au cancer

Un medic chirurg din Marea Britanie este acuzat de mai multe femei ca le-a convins sa isi faca opratii de care nu aveau nevoie, transmite DailyMail. Chirurgul a operat peste 1. 000 de paciente pe care.

Anonymous a sarbatorit ziua de ieri cu mai multe atacuri

Remember, remeber the 5th of November este moto-ul gruparii Anonymous si afirmatia prezenta celebrul filmul V for Vendetta. Dupa ce au declarat 5 noiembrie zi internationala de protest si au publicat pe YouTube clipul de mai jos, la scurt timp au inceput sa apara victimele. Mai multe conturi de Twitter apartinand membrilor Anonymous au publicat informatii referitoare la furtul a 27935 de conturi de PayPal cu nume de utilizatori, adrese de email, numere de telefon si aparente parole. Toate aceste .

Dramaturgul Radu F. Alexandru, premiat de Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti.

Dramaturgul Radu F. ALexandru a primit, vineri, Premiul pentru Dramaturgie din partea Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti. Juriul, prezidat de academicianul Eugen Simion si format din Dan Mircea Cipariu, Horia Garbea, Lucia Verona si Radu Voinescu i-a decernat premiul lui Radu F. Alexandru pentru textul dramatic Labirint. Textul a fost transformat si in piesa de teatru, desemnata de UNITER drept CEA MAI BUNA PIESA A ANULUI 2010.

Trupa Taxi canta in deschiderea concertului Seal din Bucuresti.

Trupa Taxi va canta in deschidere concertului pe care cantaretul britanic Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Astfel, piese precum Ai inchis marea in ochi, Mi-e dor si doare sau creatii mai noi, precum Esti iubibila, NonStop sau Cele doua cuvinte, se vor alatura hiturilor internationale lansate de Seal in cei peste douazeci de ani de cariera, intr-un concert extraordinar. Aceasta nu este prima data cand trupa Taxi colaboreaza cu artistul britanic. Primul .

Cel mai cunoscut parfum din lume ar putea fi interzis

Chanel no. 5, unul dintre cele mai apreciate parfumuri din lume, ar putea fi interzis de Uniunea Europeana, dupa ce oamenii de stiinta au descoperit ca mai multe substante care intra in compozitie pot provoca alergii, conform Jurnalul National .

Cinci tineri din Bucuresti, retinuti pentru trafic cu ketamina.

Cinci tineri din Bucuresti au fost prinsi, luni seara, in Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu avand ascunse in lenjeria intima fiole de ketamina, drog inscris in tabelul de substante interzise, ei fiind cercetati de DIICOT, informeaza surse judiciare, scrie Mediafax. Cinci tineri din Bucuresti, trei barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 24 si 31 ani, au fost prinsi in seara de 5 noiembrie in PTF Giurgiu avand asupra lor ascunse in lenjeria intima) cinci fiole a cate 50 ml .

Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

Sarpele marin Belcher este considerat cea mai periculoasa reptila din lume. Veninul acestei reptile care vietuieste in oceanul Pacific este de o suta de ori mai puternic decat cel al cobrei sau al sarpelui-tigru negru. Cea mai mare dintre reptile, crocodilul de apa sarata traieste in nordul Australiei si in sudul Asiei. Poate creste pana la 7 metri si poate ajunge sa cantareasca peste o tona si jumatate. Acesta creatura poate ucide si manca chiar si bivoli. In apa se misca la fel de repede ca .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )