Libnet.ro
UNICEF

13:30

ANPC a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor

B1 B1,
ANPC a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor, informeaza Mediafax. Autoritatile au aplicat 17 amenzi in . continuă pe B1

Sanatate ieftina, populatie bolnava: Romania cheltuieste cel mai putin din Europa pentru sanatate

Tarile cu economii avansate aloca resurse importante pentru finantarea sectorului de sanatate, ca premiza pentru o dezvoltare sustenabila pe termen lung. Starea buna de sanatate duce, in timp, la.

Anonymous a sarbatorit ziua de ieri cu mai multe atacuri

Remember, remeber the 5th of November este moto-ul gruparii Anonymous si afirmatia prezenta celebrul filmul V for Vendetta. Dupa ce au declarat 5 noiembrie zi internationala de protest si au publicat pe YouTube clipul de mai jos, la scurt timp au inceput sa apara victimele. Mai multe conturi de Twitter apartinand membrilor Anonymous au publicat informatii referitoare la furtul a 27935 de conturi de PayPal cu nume de utilizatori, adrese de email, numere de telefon si aparente parole. Toate aceste .

Alte doua medicamente pentru tratarea cancerului au disparut din tara noastra

Lista citostaticelor disparute de-a lungul ultimilor doi ani din tara noastra s-a marit in ultima luna ca urmare a disparitiei a doua medicamente esentiale in tratamentul cancerului si al altor boli: Metotrexat fiole) si Dexametazona fiole si tablete), transmite HotNews. ro.

Cel mai cunoscut parfum din lume ar putea fi interzis

Chanel no. 5, unul dintre cele mai apreciate parfumuri din lume, ar putea fi interzis de Uniunea Europeana, dupa ce oamenii de stiinta au descoperit ca mai multe substante care intra in compozitie pot provoca alergii, conform Jurnalul National .

Grupul Carrefour deschide cel de-al 60-lea supermarket din tara, la Bacau.

Maine, 7 noiembrie 2012, Carrefour deschide cel de-al 60-lea supermarket din tara, in Bacau, pe strada Mioritei nr. Carrefour Market Bacau Big se va deschide la ora 8:00! Noul Carrefour Market, situat in zona Pietei Nord, isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 425 m, urmand aceeasi strategie de preturi mici, zilnic. Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6. 000 de produse, iar oferta include peste 1. 000 articole marca proprie Carrefour la .

Top trei cele mai periculoase reptile din lume.

Sarpele marin Belcher este considerat cea mai periculoasa reptila din lume. Veninul acestei reptile care vietuieste in oceanul Pacific este de o suta de ori mai puternic decat cel al cobrei sau al sarpelui-tigru negru. Cea mai mare dintre reptile, crocodilul de apa sarata traieste in nordul Australiei si in sudul Asiei. Poate creste pana la 7 metri si poate ajunge sa cantareasca peste o tona si jumatate. Acesta creatura poate ucide si manca chiar si bivoli. In apa se misca la fel de repede ca .

Ecuadorul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume, La Torre del Sol, cu o inaltime de 1,6 km, pe linia care imparte Terra in doua emisfere

Cel mai inalt turn din lume, cu o inaltime de 1,6 km, ar putea fi construit in Ecuador, pe linia imaginara care imparte globul pamantesc in doua emisfere, dorindu-se a fi un omagiu adus trecutului indian al tarii dar si un mijloc de promovare a turismului in zona, scrie AFP.

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Dan Voiculescu, amendat cu 3 milioane de lei pentru cumpararea ilegala a mijloacelor de productie ale canalului Tele 7ABC

Dan Voiculescu, a fost amendat cu 3 milioane de lei pentru ca a cumparat ilegal mijloacele de productie ale canalului Tele 7ABC. Dupa ani buni de judecata, magistratii au acceptat recursul proprietarului Tele 7ABC.

THQ o duce din ce in ce mai rau. Amana mai multe jocuri.

Publisherul THQ este intr-un declin continuu inca de anul trecut, iar lansarea lui Darksiders II nu pare sa fi imbunatatit situatia. In cea mai recenta intalnire cu investitorii, Jason Rubin, presedintele companiei, a dezvaluit ca mai multe titluri importante au fost amanate, pentru a putea primi un plus de finisare. Jocurile in cauza fac parte din cele mai importante serii pe care THQ inca le are in ograda, incepand cu Metro: Last Light si continuand cu celebra serie de jocuri .

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )