Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un medic din Constanta a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru violarea unor fetite

România Liberă România Liberă,
Un medic din Constanta a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru violarea unor fetite

Un medic homeopat din Constanta a fost condamnat, definitiv, vineri, la 11 ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru viol, fiind acuzat ca a abuzat mai multe fetite. continuă pe România Liberă

Medicul homeopat acuzat ca si-a violat 3 paciente minore a fost condamnat la 11 ani si 4 luni de inchisoare

Victor Emanuel Bot, medic homeopat, a fost acuzat de violarea a trei fetite de 3, 7 si 11 ani in cabinetul sau. Curtea de Apel l-a condamnat definitiv vineri, 6 octombrie, la o pedeapsa cu inchisoarea de 11 ani si 4 luni.

Rusia: Opozantul Aleksei Navalnii a fost condamnat la 20 de zile de inchisoare

Principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, a fost condamnat luni la 20 de zile de inchisoare pentru indemn la manifestatii neautorizate, ceea ce ii va suspenda campania pentru alegerile prezidentiale din martie, relateaza AFP.

Condamnat la 7 ani de inchisoare de prima instanta, Ilan Sor viziteaza lejer Parlamentul European VIDEO

Ilan Sor se afla in aceste zile intr-o vizita la Parlamentul European, chiar daca primarull de Orhei a fost condamnat de prima instanta la 7 ani de inchisoare, fiind invinuit despalare de bani si escrocherie in proportii deosebit de mari intr-un dosar ce vizeaza devalizarea Bancii de Economii cu peste 5 miliarde de lei.

Igor Gamretchi scapa de gratii. Curtea de Apel l-a condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Directiei Generale Transport Public si Cai de Comunicatie a Primariei municipiului Chisinau, Igor Gamretchi, a fost condamnat de Curtea de Apel Chisinau miercuri, 4 octombrie, la trei ani de inchisoare cu suspendare, asta dupa ce prima prima instanta l-a condamnat anterior la doi ani de inchisoare cu executare, atat cat au solicitat procurorii.

Constanta: Medicul homeopat care a violat trei fetite, condamnat definitiv la 11 ani si patru luni de inchisoare

Medicul homeopat din Constanta judecat dupa ce a violat in cabinetul sau trei fetite in varsta de 7, 11 si 13 ani a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Constanta, la unsprezece ani si patru luni de inchisoare, decizia fiind definitiva, anunta news. ro. El primise in prima instanta o pedeapsa de patru ani si doua luni de inchisoare pentru act sexual cu un minor si corupere sexuala.

Preot condamnat pentru conducere sub influenta alcoolului. Episcop: A baut o limonada

Preotul a fost condamnat la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conducere sub influenta alcoolului. Decizia Judecatoriei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile.

Cadou pentru Putin: Opozantul rus Aleksei Navalnii cheama lumea in strada dupa ce a fost condamnat din nou la inchisoare

Cu sase luni inainte de alegerile prezidentiale, Kremlinul strange latul in jurul opozitiei. Avocatul Aleksei Navalnii, principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, aflat de 18 ani la putere, a fost retinut in timp ce a iesit din casa pentru a se duce la un miting si isi va petrece urmatoarele 20 de zile la inchisoare.

Barbatul care si-a omorat in batai colegul de munca, condamnat la 12 ani de detentie

Un locuitor al raionului Criuleni a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru omorul colegului de munca. Procuratura raionului Criuleni a constatat ca, in vara anului 2014, inculpatul, care muncea la un iaz din raion s-a luat la cearta cu paznicul iazului, caruia i-a aplicat lovituri multiple.

Caz terifiant. Medic din Ramnicu Sarat, inregistrat pe ascuns: Trimitem acasa urgentele care mor (VIDEO)

Scandal de proportii la spitalul din Ramnicu Sarat. Doctorul primar Paul Eugen Ranja a fost filmat pe ascuns in timp ce-i spunea la telefon unui superior ca unitatea medicala e nevoita sa refuze.

Sute de batrani din Constanta, pe punctul de a fi executati silit, pe motiv ca au mancat la cantina sociala

Date noi descoperite de Romania libera arata ca municipalitatea stia, in 2013, ca batranii executati acum silit pentru ca au primit mancare gratuita la cantina din subordine trebuie sa plateasca o parte din costul meselor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )