Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Slatina a murit dupa ce a nascut gemeni

Antena3 Antena3,
Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Slatina a murit dupa ce a nascut gemeni

Minela Calinescu, medic ginecolog la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina, a murit. continuă pe Antena3

Medic ginecolog, de la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, prins in flagrant de luare de mita de la sotul unei femei care urma sa nasca

La 80 de ani, un medic ginecolog de laTargoviste isi incheie cariera intr-un mod nu tocmai fericit. Acesta a fost prins in flagrat luand mita de la un sotul unei femei care urma sa nasca.

Un medic ginecolog de la spitalul din Slatina a murit. Femeia a intrat in stop cardio-respirator la o saptamana dupa ce a nascut gemeni

Minela Calinescu, medic ginecolog la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina, se afla de aproximativ o luna in coma la spitalul din Craiova, unde a dat nastere copiilor sai, un baiat si o fata.

Spitalul din Constanta, unde o femeie a murit dupa ce a asteptat 16 ore la Urgenta, recidiveaza: Un barbat a murit dupa ce a asteptat ore in sir la Urgenta, a fost plimbat intre spitale si i s-a reprosat ca nu are nimic si a venit degeaba

Cazul femeii care a murit la Spitalul Judetean din Constanta dupa ce a asteptat 16 ore pe hol la Urgenta nu este singular. Dupa ce a aflat din presa despre cazul acestei femei, la inceputul lunii februarie, un barbat din Constanta a povestit pentru publicatia locala InfoSud-Est cum tatal sau a murit in toamna trecuta la acelasi spital, dupa ce a asteptat ore in sir pe hol la Urgente pana sa fie consultat de medici. Atunci cand a fost consultat, intr-un final, barbatului care era in stare grava si mai avea doar cateva ore de trait i s-a reprosat, de catre personalul medical, ca nu are nimic si a venit degeaba, a povestit fiul sau.

UPDATE Medic ginecolog din Targoviste, prins in flagrant cand primea 1.400 de lei de la sotul unei femei pe care urma sa o asiste la nastere Pacienta acuza ca a fost injurata si hartuita de personalul medical, dupa ce a facut denuntul

Un medic ginecolog de la spitalul din Targoviste a fost prins in flagrant de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie cand primea 1. 400 lei de la sotul unei femei pe care urma sa o asiste la nastere. Denuntul a fost facut chiar de femeia care urma sa nasca prin cezariana. Pacienta, care a nascut intre timp si este internata in spitalul din Targoviste, acuza ca a fost injurata si hartuita de personalul medical, dupa ce a facut denuntul. De cealalta parte, managerul spitalului, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru HotNews. ro ca s-a dus personal astazi pe sectie si a pus in vedere personalului medical sa nu mai faca niciun fel de presiuni asupra femeii.

Acuzatii extrem de grave din partea unei familii care a reclamat un medic ginecolog ca a cerut mita

Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Targoviste a fost prins in flagrant cand primea mita. Vorbim despre 1. 700 de lei, bani pe care medicul i-ar fi cerut pentru o cezariana.

Medic ginecolog din Targoviste, flagrant cand primea spaga pentru o nastere

Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Targoviste a fost prins in flagrant cand prima bani de la rudele unei femei care urma sa intre in sala de nasteri.

Ginecologul spagar de la Spitalul Judetean Targoviste, arestat la domiciliu

Doctorul de la Spitalul Judetean Targoviste care a fost prins in flagrant cand lua mita pentru a fac.

Nou director medical la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau are un nou director medical. Este vorba despre medicul chirurg Razvan Dedu care a preluat atributiile functiei de la medicul Dana Marinescu, care se afla in concediu medical de mai multe luni.

Colegiul Medicilor Stomatologi anunta ancheta in cazul copilului de 4 ani care a murit dupa o anestezie

Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania CMSR) a anuntat joi ca s-a autosesizat in cazul copilului de 4 ani care a murit dupa o anestezie la o clinica stomatologica din Pitesti, fiind initiata procedura disciplinara impotriva cadrelor medicale implicate.

Colegiul Medicilor Stomatologi anunta ancheta in cazul copilului de 4 ani care a murit dupa o anestezie

Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania CMSR) a anuntat joi ca s-a autosesizat in cazul copilului de 4 ani care a murit dupa o anestezie la o clinica stomatologica din Pitesti, fiind initiata procedura disciplinara impotriva cadrelor medicale implicate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )