Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medic renumit, despre cazul Lucan: Asistam la o executie publica. Va afecta activitatea de transplant din Romania

Adevărul Adevărul,
Medic renumit, despre cazul Lucan: Asistam la o executie publica. Va afecta activitatea de transplant din Romania

Dosarul medicului Lucan va afecta activitatea de transplant din Romania, sustine un cunoscut medic roman, fost secretar de stat si fost coordonator al unui program national de transplant. Potrivit medicului, la pierderea increderii populatiei in transplant contribuie si executia publica la care este supus medicul Lucan inainte de a fi condamnat. continuă pe Adevărul

Emanuel Ungureanu vine cu noi informatii despre cazul medicului Mihai Lucan: De ce il acuza si cum functiona sistemul de protectie din jurul acestuia (VIDEO)

Deputatul Emanuel Ungureanu, principalul denuntator impotriva medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la Cluj. intr-o interventie pentru B1TV, aceasta a povestit ce.

Cazul Lucan si problema sefilor de clinica cu drept de viata si de moarte asupra pacientilor

Presa ultimelor saptamani ale anului 2017 ca si emisiunile informative din prima zi a Noului An au abundat in relatari despre ceea ce par a fi faptele mai mult decat reprobabile ale unui om caruia pana in urma cu cativa ani i se inchinau ode. La radio, la televiziune, in ziare.

Cum raspunde Emil Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan. De asemenea, Boc.

Noi declaratii in cazul Lucan. Deputatul USR Emanuel Ungureanu se afla la DIICOT Bucuresti

Deputatul USR Emanuel Ungureanu se afla, miercuri, 3 ianuarie, la sediul DIICOT Bucuresti unde da declaratii in legatura cu dosarul in care este cercetat medicul urolog Mihai Lucan.

Declaratii socante despre medicul Lucan: Am luat bani din banca si am pus in plicul domnului profesor patru mii de lei

Acuzatii fara precedent la adresa medicului Mihai Lucan. O mama sustine ca renumitul doctor nu a vrut sa ii trateze copilul, pana nu i-a dat bani. Am luat bani din banca si am pus.

Ancheta pentru tentativa la infractiunea de omor, dupa ultimele dezvaluiri despre Mihai Lucan. Medicul ar fi sectionat intentionat artera renala a unui pacient

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru tentativa la infractiunea de omor, dupa ce colegii l-au acuzat pe medicul Mihai Lucan ca a taiat intentionat artera renala a unui pacient, in timpul operatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )