Libnet.ro
UNICEF

17:30

Declaratii socante despre medicul Lucan: Am luat bani din banca si am pus in plicul domnului profesor patru mii de lei

Antena3 Antena3,
Declaratii socante despre medicul Lucan: Am luat bani din banca si am pus in plicul domnului profesor patru mii de lei

Acuzatii fara precedent la adresa medicului Mihai Lucan. O mama sustine ca renumitul doctor nu a vrut sa ii trateze copilul, pana nu i-a dat bani. Am luat bani din banca si am pus. continuă pe Antena3

Subiectele zilei:Romania, intre fake news si realitate. Reportajele acuzate de trucaj despre tara noastra care au facut inconjurul lumii;Medicul Lucan: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa;Pe ce s-au cheltuit banii bucurestenilor in 2017. D

Atlantidele Romaniei. Intre 1966 si 1992, au disparut sub ape 103 sate. Hidrocentrala de la Portile de Fier, construita impreuna cu Iugoslavia in a doua jumatate a anilor '60, e doar unul dintre megaproiectele portofoliului energetic al regimului Ceausescu. Medicul Lucan: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa. La fiecare transplant tai cate o artera renala, inseamna ca la fiecare transplant am avut o tentativa de omor?. Medicii si asistentele care erau in sala au spus ca incidentul nu avea cum sa se produca altfel.

Dezvaluiri socante in dosarul momentului. Medicul Lucan era disperat sa nu fie inregistrat pe ascuns

Dezvaluiri socante in dosarul momentului. Un medic il acuza pe profesorul Mihai Lucan ca era disperat sa nu cumva sa fie interceptat. A mers pana acolo incat isi punea.

Ancheta pentru tentativa la infractiunea de omor, dupa ultimele dezvaluiri despre Mihai Lucan. Medicul ar fi sectionat intentionat artera renala a unui pacient

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru tentativa la infractiunea de omor, dupa ce colegii l-au acuzat pe medicul Mihai Lucan ca a taiat intentionat artera renala a unui pacient, in timpul operatiei.

Medicul Lucan, despre acuzatiile de tentativa de omor: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe...

Profesorul Mihai Lucan a ajuns luni dimineata la Sectia 17 Politie din Bucuresti, unde este obligat sa se prezinte de doua ori pe saptamana, in cadrul controlului judiciar. El a fost intrebat despre noile.

Medicul Lucan, despre acuzatiile de tentativa de omor: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa

Profesorul Mihai Lucan a ajuns luni dimineata la Sectia 17 Politie din Bucuresti, unde este obligat sa se prezinte de doua ori pe saptamana, in cadrul controlului judiciar. El a fost intrebat despre noile.

Medicul Lucan s-a prezentat la politie in cadrul controlului judiciar: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa. E jocul mai mare decat pot eu sa joc

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat la Politie luni dimineata pentru controlul judiciar, iar intrebat despre noile acuzatii, cele de tentativa de omor, care i se aduc dupa ce in timpul unei operatii i-ar fi sectionat intentionat artera renala unui pacient, el a raspuns ironic: Sa ma anuntati atunci cand o sa il omor si pe Papa. ) La fiecare transplant tai cate o artera renala, inseamna ca la fiecare transplant am avut o tentativa de omor?.

Doctorul Mihai Lucan a ajuns din nou la politie, vineri dimineata

Doctorul Mihai Lucan a ajuns din nou la politie, la o sectie din Capitala, vineri dimineata. Cercetat sub control judiciar pentru delapidare, in cazul Institutului de Urologie si Transplant din Cluj,.

Medicul Nicolae Bacalbasa, dezvaluiri din casa: Sotia mi-a spus ca nu mai am...

Invitat in emisiunea Editie Speciala cu Dana Grecu, medicul Nicolae Bacalbasa a facut o dezvaluire incredibila. Deputatul PSD a vorbit si el despre diferenta dintre Revelioanele dinainte de 19.

Mihai Tudose, declaratii exclusive despre salariilor romanilor in 2018, sambata, de la ora 10

Premierul Mihai Tudose este invitatul jurnalistei Maria Toader, sambata, de la 10. 00 la emsiiunea Income Magazine. La final de an, seful Guvernului vorbeste despre cum vor salariile si pensiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )