Libnet.ro
UNICEF

04:40

Medicii rezidenti vor fi redistribuiti in spitalele destinate combaterii coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Medicii rezidenti vor fi redistribuiti in spitalele destinate combaterii coronavirusului

Medicii rezidenti din Romania vor fi redistribuiti, incepand de miercuri, 18 martie, in sprijinul pe. continuă pe România Liberă

Romania va livra medicamente catre Republica Moldova, desi a suspendat exporturile de materiale medicale necesare combaterii coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Sanatatii au anuntat ca vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din Romania pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova.

Medicii rezidenti: Avem nevoie de masti, manusi, substante biocide si costume de protectie

Reprezentantii medicilor rezidenti din Romania solicita ministrului Sanatatii sa creasca masurile de protectie a personalul medical implicat in mobilizarea nationala impotriva COVID-19. Este nevoie de masti, manusi, de substante dezinfectante, substante biocide, si de costume de protectie. Un medic care nu are suficiente metode de protectie asigurate in interactiunea cu pacientul poate fi un vector de transmitere mult mai grav decat o persoana din populatia generala, a declarat, pentru RFI, dr. Ioan Mirea, presedintele Societatii Multidisciplinare a Medicilor Rezidenti.

Medicii rezidenti din Romania, semnal de alarma

Societatea Multidisciplinara a Medicilor Rezidenti SMMR) a transmis ministrului Sanatatii Victor Costache o solicitare pentru cresterea masurilor de protectie a personalul medical, inclusiv a medicilor rezidenti, implicati in mobilizarea nationala impotriva COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )