Libnet.ro
UNICEF

19:45

Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Hotnews Hotnews,
 Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Au aparut imagini cu salonul din sectia de terapie intensiva de la Spitalul din Piatra Neamt, distrus de incendiul in urma caruia 10 persoane au murit. continuă pe Hotnews

Primele imagini din sectia ATI de la Piatra Neamt cuprinsa de flacari

Au aparut primele imagini cu sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, unde 10 persoane si-au pierdut viata in urma izbucnirii unui incendiu.

Primele imagini din interiorul sectiei ATI care a ars la Spitalul de la Piatra Neamt. Zece persoane au murit aici incercand sa lupte cu Covid-19 (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si urmeaza sa fie transferat.

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Primele imagini de la locul tragediei, unde 10 pacienti COVID-19 au murit intr-un incendiu la ATI (VIDEO)

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu la ATI, toti ar fi fost persoane intubate. Sectia de terapie intensiva a spitalului a fost distrusa. Pana la aceasta ora nu este cunoscut numarul persoanelor.

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Planul rosu la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Cati morti sunt pana acum

A fost instituit planul rosu de interventie la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Sapte persoane au murit, in urma incendiului puternic. Incendiul a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, unde erau ingrijiti pacientii covid. De asemnea, alte doua persoane sunt in stare grava. Mai multe persoane .

Ministrul Sanatatii se va deplasa la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis 10 persoane internate la ATI cu COVID-19

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru va merge in aceasta seara la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis zece persoane internate la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )