Libnet.ro
UNICEF

11:30

Medicul Ioan Munteanu, care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a decedat la varsta de 80 de ani

Adevărul Adevărul,
Medicul Ioan Munteanu, care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a decedat la varsta de 80 de ani

Medicul Ioan Munteanu, cel care a realizat prima fertilizare in vitro in Romania, in anul 1995, si care in anul 2001 asista la nasterea primului copil prin fertilizare in vitro la o mama de 50 de ani, a decedat la varsta de 80 de ani. continuă pe Adevărul

Timisoara: Medicul Ioan Munteanu, care a realizat prima fertilizare in vitro din Romnia, a decedat la vrsta de 80 de ani

Medicul Ioan Munteanu, cel care a realizat prima fertilizare in vitro in Romania, in anul 1995, si care in anul 2001 asista la nasterea primului copil prin fertilizare in vitro la o mama de 50 de ani, a decedat la varsta de 80 de ani, scrie News. ro.

Doliu in lumea medicala din Romania! Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro de la noi a murit

Medicina din Timisoara e in doliu, dupa ce doctorul Ioan Munteanu a murit. Membru al Academiei Romane, profesorul, considerat unul dintre cei mai straluciti medici din Romania, s-a stins din viata la 80 de.

S-a aflat! Care este PRIMA MELODIE pe care Printul Harry si Meghan Markle vor DANSA la nunta (VIDEO)

Mai sunt cateva zile pana la evenimentul monden pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura: nunta printului Harry si a lui Meghan Markle! Potrivit presei din Marea Britanie, cei doi si-ar fi ales.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )