Libnet.ro
UNICEF

19:16

Medicul Theo Trandafirescu, din New York: Imunoterapia, componenta-cheie in tratarea pacientilor cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Medicul Theo Trandafirescu, din New York: Imunoterapia, componenta-cheie in tratarea pacientilor cu COVID-19

Medicul Theo Trandafirescu, profesor universitar la facultatea de medicina Mount Sinai si multispecializat in Medicina Interna, Pneumologie si Terapie Intensiva, cu experienta de peste 25 de ani in New York, a declarat, in cadrul unui interviu exlusiv Antena 3, ca imunoterapia este componenta-cheie in lupta impotriva COVID-19. continuă pe Antena3

Muzeul Metropolitan din New York se va redeschide in august dupa cinci luni de pauza

Celebrul Muzeu Metropolitan de Arta din New York The Met) urmeaza sa se redeschida la 25% din capacitate incepand cu 29 august.

in ce casa s-a mutat Vladimir Draghia. Arata senzational. Imagini desprinse, parca, din New York

Vladimir Draghia are o viata frumoasa, mai ales de cand Alice Cavaleru a adus-o pe lume pe Zora, care a inceput sa creasca. Constienti de faptul ca familia lor va avea nevoie de mai mult spatiu, cei doi au decis sa se mute in casa noua. in ce casa s-a mutat Vladimir Draghia si familia .

New York Times: Copiii cu varste de peste 10 ani pot transmite coronavirusul la fel ca adultii, arata un studiu sud-coreean

Copiii cu varste de peste zece ani pot transmite coronavirusul la fel de mult ca adultii, arata un studiu efectuat de cercetatori din Coreea de Sud, informeaza cotidianul The New York Times. Studiul, care a implicat aproape 65. 000 de oameni, sugereaza ca redeschiderea scolilor va aduce dupa sine mai multe focare de infectii.

Crima macabra in New York. Un tanar antreprenor a fost gasit taiat in bucati in apartamentul sau

Fahim Saleh, un antreprenor in domeniul IT in varsta de 33 de ani, a fost ucis cu brutalitate in apartamentul sau de lux din Manhattan New York), trupul sau fiind gasit taiat in bucati cu un fierastrau electric.

Poveste incredibila, spusa de o prietena a lui Tiriac! Ce facea miliardarul pentru bani ca sa plateasca hotelul la Paris si New York

Virginia Ruzici a fost una dintre cele mai bune jucatoare de tenis ale Romaniei. A castigat Roland Garros in 1978 si a jucat si finala de la Wimbledon in acelasi an. Mai are si o semifinala la US Open, in 1976. La startul carierei, insa, ii era foarte greu sa obtina banii pentru deplasarile in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )