Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Vodislav a fost retinut pentru i-ar fi dat mita secretarului de stat Alin Iulian Tucmeanu

Adevărul Adevărul,
Medicul Vodislav a fost retinut pentru i-ar fi dat mita secretarului de stat Alin Iulian Tucmeanu

Medicul gorjean Cristinel-Spiridon Vodislav a fost retinut de DNA pentru ca i-ar fi dat mita secretarului de stat din Ministerul Sanatatii, Alin Iulian Tucmeanu. continuă pe Adevărul

Politistul anului din Botosani a fost retinut pentru luare de mita. Procurorii spun ca a devenit infractor in anul in care a primit distinctia

Ionut Starica, subcomisar in cadrul IPJ Botosani, desemnat politistului anului in judet in 2014, a fost retinut pentru luare de mita. Politistul si sotia lui, avocat in Baroul Botosani, protejau contra-cost interesele unui patron de restaurante si de cazinouri. Alaturi de omul legii, in acelasi dosar au mai fost retinuti un functionar al statului si sase agenti economici, implicati in evaziune fiscala.

Alin Iulian Tucmeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Alin Iulian Tucmeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a fost retinut luni pentru 24 de ore de procurorii DNA, care il acuza de luare de mita si complicitate la dare de mita doua infractiuni), informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. In acelasi dosar a mai fost retinut Cristinel Spiridon Vodislav, reprezentantul unei societati comerciale, pentru trei infractiuni de dare de mita.

Directorul AJOFM Cluj a fost retinut. Daniel Don este cercetate pentru luare de mita si fals in declaratii

Directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Cluj, Daniel Don, a fost retinut, sambata, de procurorii DNA, pentru luare de mita si fals in declaratii, in urma perchezitiilor facute la sediul institutiei, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2010 - 2015.

Patronul grupului Chocolat, Tudor Constantinescu, a fost retinut

Patronul grupului Chocolat, Tudor Constantinescu, a fost retinut in aceasta dimineata. Afaceristul de 39 de ani este acuzat ca este coordonatorul unui grup infractional specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, transmit televiziunile de stiri.

Primarul orasului Rascani, ales din partea partidului lui Usatii, a fost retinut de CNA pentru 72 de ore

Primarul orasului Rascani, ales din partea partidului lui Renato Usatii, Victor Bogatico, si un complice au fost retinuti de ofiterii anticoruptie pentru o mita de 5000 de dolari.

Adjunctul Politiei de Frontiera Calafat, acuzat ca a primit mita trei pesti si o sticla de whisky. Costel Simion a fost retinut

Simion Costel, comisar sef de politie, adjunct al Politiei de Frontiera Calafat, Ionut Damian, comisar, sef Serviciu Control Trafic Frontiera din Cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, dar si Ovidiu Cotoi, agent de Politie de Frontiera Calafat, au fost retinuti de procurorii DNA.

Director executiv al AJOFM Cluj, retinut pentru luare de mita si fals in declaratii

Procurorii din cadrul DNA Cluj au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatului Don Daniel, director executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Cluj, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si fals in declaratii, potrivit unui comunicat al DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )