Libnet.ro
UNICEF

18:15

Medlife a inregistrat un profit net de 6,4 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medlife a inregistrat un profit net de 6,4 milioane lei

Cifra de afaceri a Medlife a crescut in primul semestru al anului cu 28,8%, la 301 milioane lei, iar profitul net s-a majorat de aproape 4 ori, la 6,4 milioane lei, de la 1,9 milioane lei in perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Medlife a inregistrat un profit net de 6,4 milioane lei

Cifra de afaceri a Medlife a crescut in primul semestru al anului cu 28,8%, la 301 milioane lei, iar profitul net s-a majorat de aproape 4 ori, la 6,4 milioane lei, de la 1,9 milioane lei in perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cresterea vanzarilor din farmacii a marit de sapte ori profitul Farmaceutica Remedia

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva, listat la Bursa de Valori Bucuresti, a inregistrat in primul semestru un profit net de 1,3 milioane lei, fiind aproximativ de 7 ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Ministerul Finantelor a plasat obligatiuni pe zece ani, de 200 milioane lei

Ministerul Finantelor a plasat luni, obligatiuni de stat in valoare de 200 milioane lei 43,8 milioane euro) scadente in 26 iulie 2027, in linie cu nivelul programat, pentru care a acceptat sa ofere bancilor un randament mediu anual de 3,92%, in usoara scadere fata de licitatia anterioara pentru aceeasi scadenta, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

J 'info Tours estimeaza afaceri de circa 80 milioane lei in 2017

Agentia de turism J 'info Tours estimeaza afaceri de pana la 80 milioane lei in acest an, in crestere cu circa 18% fata de anul anterior, ca urmare a lansarii de destinatii noi si a diversificarii produselor vechi, a declarat pentru News. ro presedintele companiei, Carmen Pavel, precizand ca turoperatorul s-a bazat in acest an mai mult pe segmenul de grupuri de corporatisti si pe excursiile in zone mai indepartate, care pornesc de la 2. 000 de euro.

Profitul net al BCR a scazut la mai putin de jumatate

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat un profit net de 305 milioane lei 67,4 milioane euro), in primul semestru al acestui an, in scadere semnificativa fata de profitul net din prima jumatate a lui 2016, care a fost de 636 milioane lei 141,5 milioane euro).

Transferuri deal de 7,08 milioane lei cu actiuni BRD

Prima zi a saptamanii de tranzactionare s-a incheiat intr-o nota pozitiva din punctul de vedere al evolutiei indicilor bursieri, in conditiile in care lichiditatea a fost de 27,7 milioane de lei 6,09 milioane de euro), inferioara celei de vineri, de 30 milioane de lei.

SUMA fabuloasa cheltuita de SENATORI in perioada ianuarie-mai: Numai DIURNA pentru deplasare la lucrarile Parlamentului i-a costat pe romani peste 1,1 milioane lei

Diurna senatorilor pentru deplasarea la lucrarile Parlamentului, in perioada ianuarie-mai, i-a costat pe romani 1. 892 lei. La aceasta suma se adauga deplasarile in circumscriptiile electorale.

Unicredit Bank listeaza la BVB obligaTiuni corporative de 610 milioane lei

Obligatiunile corporative emise de UniCredit Bank, membra a Grupului UniCredit, au intrat astazi la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB), emisiunea de obligatiuni avand o valoare totala de 610 milioane de lei, potrivit unui comunicat al operatorului pietei de capital autohtone.

UniCredit Bank listeaza la BVB obligatiuni corporative de 610 milioane lei

Obligatiunile corporative emise de UniCredit Bank, membra a Grupului UniCredit, au intrat astazi la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB), emisiunea de obligatiuni avand o valoare totala de 610 milioane de lei, potrivit unui comunicat al operatorului pietei de capital autohtone.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )