Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mel Gibson se pregateste sa devina tatic pentru a noua oara

România Liberă România Liberă,
Mel Gibson se pregateste sa devina tatic pentru a noua oara

La 60 de ani, varsta la care altii isi plimba deja nepotii, actorul si regizorul Mel Gibsonse pregateste sa devina tata pentru a noua oara . continuă pe România Liberă

Mel Gibson se pregateste sa devina tatic pentru a noua oara

La 60 de ani, varsta la care altii isi plimba deja nepotii, actorul si regizorul Mel Gibsonse pregateste sa devina tata pentru a noua oara .

Mel Gibson va deveni tata pentru a noua oara

Actorul si regizorul Mel Gibson, in varsta de 60 de ani, va deveni in curand tata pentru a noua oara, intrucat partenera de viata a starului, Rosalind Ross, este insarcinata cu primul copil al cuplului, a anuntat presa internationala, citata de site-ul contactmusic. com, noteaza News. ro.

Mel Gibson isi mareste familia. Starul de la Hollywood va deveni tata pentru a noua oara

Bucurie in familia lui Mel Gibson care va deveni tata pentru a noua oara. Iubita sa, Rosalind Ross in varsta de 26 de ani, ii va aduce pe lume cel de-al noualea mostenitor, potrivit Daily.

Masuri de securitate sporite la Oktoberfest-ul german. Pentru prima oara festivalul berii va fi inconjurat de un gard

Cea de-a 183-a editie a Oktoberfest a debutat sambata in Munchen cu masuri de securitate aditionale, in contextul valului de atentate, care a zguduit in urma cu doua luni landul bavarez. In acest sens, cel mai mare festival al berii din lumea va fi pentru prima data inconjurat de un gard, pentru ca autoritatile sa se asigure ca toti vizitatorii trec prin controale de securitate, scrie BBC, citat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )