Libnet.ro
UNICEF

01:05

Melania Trump a intalnit-o pentru prima data pe Brigitte Macron. Gluma pe seama tinutelor celor doua Prime Doamne

Hotnews Hotnews,
 Melania Trump a intalnit-o pentru prima data pe Brigitte Macron. Gluma pe seama tinutelor celor doua Prime Doamne

Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, a intalnit-o pe Melania Trump in Paris joi dupa-amiaza. Se pare ca nici de aceasta data, Brigitte nu renuntat la rochiile scurte pe care le afiseaza la fiecare intalnire oficiala a sotului sau. continuă pe Hotnews

Marea Britanie a acceptat pentru prima data ca va trebui sa plateasca un proiect de lege Brexit catre UE

Marea Britanie a recunoscut pentru prima data ca va trebui sa plateasca un proiect de lege Uniunii Europene pentru a-si achita obligatiile financiare atunci cand pleaca. Bloomberg si Financial Times au raportat ca Ministrul Brexit, Joyce Anelay, a declarat ca guvernul va colabora cu Uniunea Europeana pentru a stabili o reglementare corecta a drepturilor si obligatiilor Regatului Unit ca stat membru care pleaca.

Sistemul de aparare antiaeriana Patriot, desfasurat in Lituania, pentru prima data

Armata americana si-a desfasurat, pentru prima data, sistemul de aparare antiaeriana si antibalistica Patriot in Lituania, in cadrul exercitiilor militare Tobruq Legacy care au loc incepand de marti si pana pe 22 iulie.

VIDEO. Donald Trump a complimentat-o pe Brigitte Macron, sotia presedintelui Frantei: Stii, te mentii foarte bine

Presedintele SUA, Donald Trump, a fost surprins de jurnalistii francezi, transmitandu-i Primei Doamne a Frantei, Brigitte Macron, ca se tine foarte bine, potrivit Mediafax.

Business report: Masinile electrice ii sperie pe petrolisti: pentru prima data in mai mult de un secol, industria se intreaba cum arata viitorul;Topul celor mai mari tranzactii imobiliare din acest an;Romanii - locul 2 in UE la inactivitate, dupa verii i

Planurile generatiei Z din Romania: 20% vor sa porneasca propria afacere, 40% vor in multinationale. Pentru a-si alege primul loc de munca, tinerii de. Ministerul Dezvoltarii vrea sa construiasca un stadion de peste 12 milioane de euro la Alexandria, Teleorman. Ministerul Dezvoltarii a publicat in.

Melania Trump si Brigitte Macron, intalnire de gradul 3. Care a fost mai eleganta?

Melania Trump si Brigitte Macron s-au intalnit pentru prima data in cadrul vizitei oficiale a sotilor Trump in Franta. Iata cum au ales sa se imbrace. Care a fost mai eleganta? .

Atentat terorist la Ierusalim. Doi politisti israelieni au murit. Rugaciunile de vineri au fost anulate pentru prima data in ultimii 17 ani, iar turistii evacuati

Doi politisti din Israel au murit, vineri, in urma unui unui atac terorist ce a avut loc la Muntele Templului, informeaza BBC News.

Beyonce s-a pozat pentru prima data cu gemeii! Rumi si Sir au o luna (FOTO)

Celebra cantareata Beyonce a tinut sa le arate fanilor cat de fericita si implinita se simte dupa ce a nascut gemeni. Dupa o luna de la nastere, vedeta a postat o poza alaturi de cei doi.

Beyonce s-a pozat pentru prima data cu gemenii! Rumi si Sir au o luna (FOTO)

Celebra cantareata Beyonce a tinut sa le arate fanilor cat de fericita si implinita se simte dupa ce a nascut gemeni. Dupa o luna de la nastere, vedeta a postat o poza alaturi de cei doi.

Bacalaureat 2017. inscrierile pentru a doua sesiune incep marti. Pentru prima data, examenul incepe cu probele scrise

Candidatii care nu au reusit sa promoveze examenul in sesiunea din iulie sau in sesiunile din anii anterior se pot inscrie incepand de marti pentru a sustine din nou bacalaureatul, inscrierile incheindu-se in 14 iulie. Pentru prima data la bacalaureat, examenul va incepe cu probele scrise si abia apoi vor urma probele orale.

VIDEO Donald Trump catre Brigitte Macron: Esti intr-o forma atat de buna!

Donald Trump, criticat adesea pentru comentariile sexiste, i-a spus joi lui Brigitte Maron, sotia omologului sau francez: Esti intr-o forma atat de buna! Trump, aflat in vizita in Franta, s-a intalnit joi cu Emmanuel Macron, cei doi presedinti fiind insotiti de sotii: Melania Trump si Brigitte Macron.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )