Libnet.ro
UNICEF

19:30

Melania Vergu, fost consilier la Ministerul Educatiei, trimisa in judecata pentru fraude cu fonduri europene

B1 B1,
Melania Vergu, fost consilier la Ministerul Educatiei, trimisa in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Fosta jurnalista Melania Vergu a fost trimisa in judecata de DNA pentru fraude cu fonduri europene. Melania Vergu, fost consilier al lui Daniel Funeriu, este suspectata de procurori ca ar fi prezentat. continuă pe B1

Melania Vergu, fost consilier al ministrului Educatiei, a fost trimisa in judecata pentru fraudarea fondurilor POSDRU

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a Melaniei Vergu, fost consilier al ministrului Educatiei, administrator si asociat al SC Edu Tim Consultanta Europeana, informeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Melania Vergu, fost consilier la Educatie, trimisa in judecata pentru accesare frauduloasa de ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatei VERGU MELANIA, fost consilier personal al Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si administrator si asociat al SC EDU TIM CONSULTANTA EUROPEANA SRL, fiind acuzata de folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incorecte care au avut ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele .

Melania Vergu, fost consiler la Educatie, trimisa in judecata pentru fraude de este de 6,4 ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatei VERGU MELANIA, fost consilier personal al Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si administrator si asociat al SC EDU TIM CONSULTANTA EUROPEANA SRL, in sarcina careia s-au retinut urmatoarele infractiuni: - folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incorecte care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al .

Scandalul cartii acuzate de plagiat a lui Vintu: Cum se spala pe maini editura si consiliile de acreditare de pe langa Ministerul Educatiei

Editura C. Beck, cea care a publicat cartea acuzata de plagiat a lui Sorin Ovidiu Vintu, este acreditata de Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU). Desi editura are girul Ministerului Educatiei, directorul acesteia, Radu Dimitriu, a declarat pentru HotNews. ro ca totusi cartile se cam scriu din carti, asa ca ma gandesc sa rog tipografia sa mai tipareasca 200 de carti semnate de Vintu. Intre timp, institutiile implicate in acreditarea editurii isi paseaza responsabilitatea discutarii daca editura sa ramana sau nu pe lista celor acreditate.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )